Το "ναι" στον ΟΠΑΠ από 6 ΠΑΕ που προκαλεί ερωτήματα

Αίσθηση και απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν 6 ομάδες που έκαναν αποδεκτή τη μία από τις δύο προτάσεις του ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος της Super League, όταν πέρυσι αντίστοιχη πρόταση από τον Stoiximan είχε απορριφθεί ομόφωνα.

Συγκεκριμένα οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Βέροια, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Ξάνθη και Ατρόμητος ήταν θετικές στην πρόταση χορηγίας του ΟΠΑΠ για διετή σύμβαση με δικαίωμα από τον Οργανισμό για επέκταση για άλλα δύο χρόνια (με αντίτιμο ανά σεζόν 1,5 εκ., 2 εκ., 2,5 εκ. και 3 εκατ. ευρώ).

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Stoiximan είχε προτείνει 1,7 εκ. ευρώ το χρόνο (και η πρόταση απορρίφθηκε ομόφωνα), ενώ φέτος από πρόταση του ΟΠΑΠ προκύπτει ότι το ποσό για δύο χρόνια είναι αντίστοιχο (άλλωστε τα άλλα δύο χρόνια είναι με οψιόν του οργανισμού), χωρίς όμως να υπάρξει ομόφωνη απόρριψη.

Οι απορίες που γεννώνται είναι πολλές. Η βασική όμως είναι: με ποια κριτήρια και τι κίνητρο οι 6 ΠΑΕ (ΑΕΚ, Βέροια, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Ξάνθη και Ατρόμητος) κατέληξαν να συμφωνήσουν φέτος με ό,τι προσέφερε ο ΟΠΑΠ, ενώ δεν είχαν πράξει αναλόγως στην περσινή πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόταση της "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ" του Μαρινάκη για τη Λίγκα

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.