Έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε και τώρα παλεύει για την παραμονή!

Ποδοσφαιριστής που κατέκτησε τίτλους με τον Ολυμπιακό και είχε την ευκαιρία να γίνει ο επόμενος... ηγέτης, αποχώρησε γιατί δεν του έδιναν χρόνο συμμετοχής και τώρα δίνει μάχη με την επόμενη ομάδα του στην... Ελβετία για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία! Διαβάστε ποιος είναι.

Έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε και τώρα παλεύει για την παραμονή!
olympiakos omadiki EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Φούλαμ τον Παϊτίμ Κασάμι έναντι 5.000.000€, με τον, τότε, νεαρό μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το πρότζεκτ "Κασάμι" ήταν αρκετά ελκυστικό για τους "ερυθρόλευκους", αφού ο Ελβετός μέσος είχε όλο το πακέτο. Δυναμικός, με καλή τεχνική, που πατούσε περιοχή και σκόραρε, ενώ είχε και ηγετικά χαρακτηριστικά. Όλα αυτά δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ, όμως εκεί που απέτυχε ο παίκτης ήταν στη... διάθεση.

Οι προπονητές ποτέ δεν αμφέβαλαν για την ποιότητα του, όμως σιγά-σιγά τον άφηναν εκτός πλάνων λόγω της ασταθούς πορείας του μέσα στη σεζόν και την έλλειψη διάθεσης να τα δώσει όλα στις προπονήσεις.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη με την οποία ξεκίνησε... σούπερ. Δυστυχώς όσο κυλούσε η σεζόν έριξε... στροφές και τελικά αποχώρησε τον Μάιο του 2017, παίζοντας ελάχιστα έως καθόλου στο δεύτερο γύρο της Τσάμπιονσιπ.

Το καλοκαίρι Κασάμι και Ολυμπιακός αποφάσισαν να ζήσουν... χωριστούς δρόμους με τον παίκτη στα 25 να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σιόν. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε.

Αντί για προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη, η Σιόν βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους και δίνει μάχη για να μην υποβιβαστεί! Το καλό για τον παίκτη είναι πως αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και πάλι όμως. Από διεκδικητής του τίτλου με τον Ολυμπιακό και με συμμετοχές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει μάχη στην... Ελβετία για μην πέσει κατηγορία. Το λες και απότομη προσγείωση...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK