Ο Κατσικάρης παραμένει φαβορί για τον πάγκο της Μπασκόνια

Η Μπασκόνια εξακολουθεί να έχει στα... ραντάρ της τον Φώτη Κατσικάρη για διάδοχο του Περάσοβιτς.

Ο Κατσικάρης παραμένει φαβορί για τον πάγκο της Μπασκόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Κατσικάρης παραμένει ένα εκ των φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια μετά το τέλος εποχής με Περάσοβιτς.

Αν και τελευταία ακούστηκε εντόνως το όνομα του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε μετά από 4 χρόνια να αποχωρήσει από την Άλμπα Βερολίνου και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην προπονητική του καριέρα, ο Έλληνας τεχνικός παραμένει ψηλότερα στη λίστα. Εξάλλου, ο Ομπράντοβιτς παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος νέος προπονητής της Μπάγερν, περιμένοντας τις τελικές συζητήσει για τη συμφωνία.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πρόσφατα, σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Βιτόρια, έγινε γνωστό πως εκπρόσωποι του Κατσικάρη θα κάνουν συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπασκόνια προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τη νέα σεζόν.

Ο Κατσικάρης είχε παρουσιαστεί εξ αρχής ένας εκ των βασικών υποηψηφίων για να διαδεχθεί τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει το θέμα.

ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην ACB και πάντα ακούγεται όταν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές προπονητών. Μάλιστα, ο Κατσικάρης είχε ακουστεί ακόμα και για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Το δεδομένο τούτη τη στιγμή είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Μπασκόνια και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Στ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK