Ελλάς το μεγαλείο σου: Ακόμα δεν έχουν περάσει από δίκη οι 30 συλληφθέντες του Βόλου!

Η ταχύτητα με την οποία κινείται η ελληνική δικαιοσύνη είναι ... ασύλληπτη. Ενας χρόνος έχει περάσει από τον ματωμένο τελικό του Βόλου και ουδείς από τους 30 συλληφθέντες έχει δικαστεί.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι αδύνατον αλλά έλα που η σχετικά παραδοχή έχει από υπουργικά χείλη...

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στον αέρα του Ραδιοφώνου 247 είπε ότι ουδείς από τους 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια του περσινού τελικού στο Βόλο έχει δικαστεί ακόμη.

Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι που "υπέδειξε" η ΕΛΑΣ για τα τραγικά περιστατικά στη θεσσαλική πόλη κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Η χαρακτηριστικά ατάκα του Υφυπουργού Αθλητισμού: "Δεν μας βοηθούν και τα νομοθετικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Για παράδειγμα από τους 30 συλληφθέντες που είχαμε πέρυσι στον Βόλο, ακόμα δεν έχει γίνει δικαστήριο.Το θέμα δεν είναι να βρεις έναν νόμο αλλά το πώς αυτός θα εφαρμοστεί και θα λειτουργήσει".

Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη...

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.