Ελλάς το μεγαλείο σου: Ακόμα δεν έχουν περάσει από δίκη οι 30 συλληφθέντες του Βόλου!

Η ταχύτητα με την οποία κινείται η ελληνική δικαιοσύνη είναι ... ασύλληπτη. Ενας χρόνος έχει περάσει από τον ματωμένο τελικό του Βόλου και ουδείς από τους 30 συλληφθέντες έχει δικαστεί.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι αδύνατον αλλά έλα που η σχετικά παραδοχή έχει από υπουργικά χείλη...

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στον αέρα του Ραδιοφώνου 247 είπε ότι ουδείς από τους 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια του περσινού τελικού στο Βόλο έχει δικαστεί ακόμη.

Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι που "υπέδειξε" η ΕΛΑΣ για τα τραγικά περιστατικά στη θεσσαλική πόλη κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Η χαρακτηριστικά ατάκα του Υφυπουργού Αθλητισμού: "Δεν μας βοηθούν και τα νομοθετικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Για παράδειγμα από τους 30 συλληφθέντες που είχαμε πέρυσι στον Βόλο, ακόμα δεν έχει γίνει δικαστήριο.Το θέμα δεν είναι να βρεις έναν νόμο αλλά το πώς αυτός θα εφαρμοστεί και θα λειτουργήσει".

Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη...

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.