"Έσπασαν" το Ηράκλειο μακριά από τα "Δύο Αοράκια"

Ο τελικός του Κυπέλλου ήταν γιορτή μονάχα στο κλειστό, καθώς η πόλη του Ηρακλείου πέρασε δύσκολες στιγμές. Τα άγρια σκηνικά σε κεντρικό δρόμο σοκάρουν. Δείτε το video που αναρτήθηκε σε οπαδικό group.

Καδρόνια, λοστοί, ρόπαλα, πέτρες, φωτιές, σπασμένα τζάμια και φωνές. Το ψηφιδωτό τρόμου στο δρόμο που στεγάζεται ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο (25η Αυγούστου) συνταράσσει.

Σε συνέχεια των όσων συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά, κουκουλοφόροι οπαδοί (σ.σ. προφανώς του Ολυμπιακού, αφού φωνάζουν σύνθημα) επιτέθηκαν στο κλαμπ της Ένωσης (διακρίνεται η σημαία) με πιθανό στόχο να χτυπηθούν με τα μέλη που ήταν μέσα.

 

Αυτά επέλεξαν να ταμπουρωθούν στο κτίριο και να μην βγουν, παρακολουθώντας για κάμποσα λεπτά το σκηνικό από το μπαλκόνι.

Οι σκηνές, που εκτυλίχθηκαν στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου, έχουν καταγραφεί σε κινητό τηλέφωνο και έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακό χώρο οπαδών που προβάλει τη δράση οργανωμένων οπαδών εντός κι εκτός γηπέδων.

 

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.