Έβαλαν Πασκουάλ και Σφαιρόπουλο στη... μέση!

Πώς τα επικοινωνιακά επιτελεία των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού χρησιμοποίησαν ως όπλο τους δύο προπονητές. Εκατέρωθεν.

Τσάβι Πασκουάλ και Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήρθαν αντιμέτωποι μονάχα στο παρκέ. Μπλέχτηκαν και στην επικοινωνιακή πολιτική των δύο ΚΑΕ, οι οποίες για να στηρίξουν την πολιτική τους τούς έφεραν ως παραδείγματα. Η μία τον προπονητή της άλλης.

Την... αρχή έκαναν οι Πειραιώτες. Οι οποίοι, θέλοντας ν' απαντήσουν στην ανακοίνωση των "πρασίνων" για τη διαιτησία, διέρρευσαν πως "πριν βγάλουν ανακοινώσεις θα πρέπει να μιλάνε με τον προπονητή τους. Είναι προφανές ότι δεν τον είχαν ενημερώσει τι πρέπει να πει, γιατί στη συνέντευξη Τύπου έκανε παράπονα για τους παίκτες του που έδωσαν 14-16 βολές χωρίς λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν ούτε το 60-40 υπέρ τους".

Η συνέχεια δόθηκε από το τριφύλλι, καθώς οι άνθρωποί του σχολίασαν χαρακτηριστικά: "Μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν βάζουμε τον προπονητή μας να κάνει δηλώσεις για να δυναμιτίσει το κλίμα, όπως κάνουν εκείνοι με τον δικό τους".

Και κάπως έτσι Πασκουάλ και Σφαιρόπουλος βρέθηκαν μεταξύ των αντιμαχόμενων πυρών...

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.