Η ΕΠΟ ας δείξει ΟΑΚΑ χωρίς αστερίσκους...

Που θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου; Η προκήρυξη προβλέπει ΟΑΚΑ αλλά έχει και "παράθυρο" που αφήνει περιθώρια ...ελιγμών. Η ΕΠΟ, μέχρι στιγμής, δεν έχει πει κάτι άλλο.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ-ËÁÑÉÓÁ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS-LARISA
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ-ËÁÑÉÓÁ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS-LARISA ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ορίζει σαφώς ότι ο τελικός της εφετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ωστόσο, αφήνει και παράθυρο για διεξαγωγή του σε άλλο γήπεδο αν αυτό ζητηθεί και κριθεί σκόπιμο.

Aναλυτικά ορίζεται ότι "η ΕΠΟ, μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου,δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του".

Αυτά βλέπουν πολλοί και έχουν αρχίσει να ανησυχούν σφόδρα για το που τελικά θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός ειδικά αν σ' αυτό θα μετέχουν ΠΑΕ με πολύ κόσμο, αν θα υπάρξει δηλαδή ντέρμπι όπως πέρυσι.

Ο τελικός του Βόλου με τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν αποτελεί μία πολύ θλιβερή ανάμνηση, τόσο θλιβερή που κανείς δεν θέλει να την ξαναζήσει, ειδικά σ' έναν πιθανό τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Καλό θα ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΕΠΟ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ανακοινώσει επίσημα ότι σε ΚΑΘΕ περίπτωση ο τελικός θα διεξαχθεί στο ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας, το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μ' αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει μία μάχη αξιοπιστίας και θα δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται να γυρίσει σελίδα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK