Προβληματισμός για την ασφάλεια των... δημοσιογράφων ενόψει του τελικού!

Και εκεί που η ΕΛΑΣ φαινόταν να τα έχει λύσει όλα τα θέματά της αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ της προέκυψε προβληματισμός για την ασφάλεια των δημοσιογράφων.

Μπορεί να σας ακουστεί ελαφρώς γελοίο αλλά ο προβληματισμός για την ασφάλεια του τελικού του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ) "ακουμπά" και τους ...δημοσιογράφους.

Τι σκέφτονται οι αρχές; Ο,τι σύμφωνα με το σχέδιο που έχει ήδη εκπονηθεί οι φανατικοί του ΠΑΟΚ θα γειτνιάζουν με τους διαπιστευμένους ρεπόρτερ.

Με δεδομένο ότι τα πράγματα-ειδικά στα social media- έχουν ξεφύγει και από την πλευρά ορισμένων εκπροσώπων του Τύπου, η αστυνομία θα πρέπει να βρει την πιο αποτελεσματική λύση για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Ολα τα έχουμε ζήσει αλλά να δούμε και αστυνομική δύναμη μέσα στη δημοσιογραφικά θεωρεία όχι; Στη ποδοσφαιρική ψωροκώσταινα όμως μπορεί να γίνει και αυτό.

Ν.Γ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.