Το πολυτιμότερο δώρο ever ο Τσιτσιπάς το πήρε από τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε με μια ανάρτησή του στην ερώτηση γι' αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα στα πρώτα 20 χρόνια της ζωής του.

Αν και μόλις 20 ετών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ήδη ένας επαγγελματίας τενίστας. Από τους κορυφαίους πλέον στον κόσμο (Νο15) έχει αποκομίσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια από έπαθλα και συμμετοχές σε κορυφαία τουρνουά.

Ωστόσο, όσα τρόπαια κι αν προσθέσει στη βιτρίνα του, όσες διακρίσεις κι αν προσθέσει στο βιογραφικό του, όσα χρήματα κι αν αποκομίσει, δεν αλλάζει με τίποτα αυτό που του "χάρισε" κάποτε ο πατέρας του Απόστολος. Τότε που στον Αστέρα του μάθαινε πώς να κρατά τη ρακέτα, πώς να χτυπά το μπαλάκι, πώς να μάχεται. Κυρίως τού έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει ανάγκη ένα παιδί για να νιώσει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ότι ναι μεν η επιτυχία διαρκείας δεν δωρίζεται, παρόλα αυτά με δουλειά και προσπάθεια, όλα γίνονται.

Η φωτογραφία των δύο από τις αρχές των '00s είναι ενδεικτική της σχέσης τους. Ο πατέρας κουβαλάει τον μικρό κι αυτός νιώθει σιγουριά και ασφάλεια.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!