Η πρόβλεψη για την Εθνική που έκανε τον Σχορτσανίτη να ξεκαρδιστεί...

Το εκκωφαντικό γέλιο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη για το ενδεχόμενο επιστροφής στην "επίσημη αγαπημένη" θ' ακουγόνταν ακόμη και με... mute!

Η ολιγόλεπτη συνέντευξη του Σοφοκλή Σοχρτσανίτη στην Cosmote TV δεν έβγαλε είδηση. Έβγαλε όμως μια από τις καλύτερες αντιδράσεις που έχεις δει μετά από ερώτηση - διατύπωση.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής του έθεσε το ενδεχόμενο να γυρίσει στην εθνική ομάδα με τα εξής λόγια: "Ιδανικό σενάριο στο μυαλό μου: χάνεις μερικά κιλάκια, γυρίζεις το καλοκαίρι στην εθνική ομάδα και τα διαλύουμε όλα".

Πώς αποκρίθηκε ο Σχορτσανίτης; Έπεσε κάτω από τα γέλια...

 

Σοβαρά μιλώντας αμέσως αμέσως μετά υποστήριξε πως "θέλει σίγουρα προσπάθεια, θέλει σίγουρα να ρίξω κιλά. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος, έκλεισε ένα χρόνο από τότε που τραυματίστηκα. Θέλει δουλειά, θέλει προσπάθεια και θα το κάνω. Δεν θέλω να τελειώσω μ' έναν τραυματισμό".

Ποιος καλύτερος λόγος για να τα καταφέρει από τον γιο του. "Ο Μάξιμος χάρηκε που προσπαθώ να παίζω μπάσκετ", συμπλήρωσε ο "Σόφο" λιώνοντας όταν μιλούσε γι' αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Γ.Ζ

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".