Έφυγε ο Μοράις, "πετάει" η Αντάλιασπορ!

Ο Ζοζέ Μοράις άφησε την Αντάλιασπορ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Τουρκία και ενάμιση μήνα αργότερα οι "σκορπιοί" ανέβηκαν στην 9η θέση μετρώντας μάλιστα τέσσερις σερί νίκες!

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ ή αν το κλίμα δεν τον... σήκωνε τελευταία στην Τουρκία. Το γεγονός είναι πως η Αντάλιασπορ εκπλήσσει ευχάριστα από τη μέρα που αποχώρησε ο Μοράις.

Το τελευταίο παιχνίδι του Πορτογάλου ήταν στις 2/10 και την ήττα με 3-1 από την Γαλατάσαραϊ για το πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες αργότερα τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε ο Ριζά Καλιμπαΐ, ο οποίος ξεκίνησε δύσκολα (1 ισοπαλία, 1 ήττα), αλλά πλέον μετρά τέσσερις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), αφού... συμμάζεψε την άμυνα.

Μάλιστα στα έξι παιχνίδια που βρίσκεται στο πρωτάθλημα ο Καλιμπαΐ η Αντάλιασπορ έχει πάρει 13 βαθμούς, ενώ στον ίδιο αριθμό αγώνων φέτος ο Μοράις είχε μαζέψει μόλις 2 πόντους!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".