Τζαβέλλας - Μανιάτης... καλούν Εμενίκε!

Ένα απίθανο σενάριο από την Τουρκία θέλει τους Γιώργο Τζαβέλλα και Γιάννη Μανιάτη σύντομα να γίνονται συμπαίκτες με τον Εμάνουελ Εμενίκε! Ποιο το μοναδικό πρόβλημα για την αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού.

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Τάκης Λεμονής όσο και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι απογοητευμένοι από την παρουσία του Νιγηριανού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για τον 30χρονο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από την Τουρκία, με την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Μανιάτη να ακούγεται καθημερινά στα τουρκικά ρεπορτάζ.

Οι "πράσινοι" αναζητούν έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει τόσο στη γραμμή κρούσης όσο και στα άκρα και ο Εμενίκε καλύπτει τα "θέλω τους".

Ποιο είναι το πρόβλημα; Φυσικά το συμβόλαιο του Νιγηριανού που υπολογίζεται πάνω από 1.500.000€ το χρόνο. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγαλύτερο μέρος, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει... συμβιβασμός και όλες οι πλευρές στο τέλος να μείνουν ευχαριστημένες.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.