Αλλάζει... κανάλι η Εθνική! Πού θα βλέπουμε τα ματς;

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα... παίζει πλέον μπάλα η Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε ποιος νέος "παίκτης" έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων της "γαλανόλευκης".

Η Εθνική παίζει φιλικά στις 23 Μαρτίου με την Ελβετία και στις 27 του ίδιου μήνα με την Αίγυπτο, αλλά δεν θα τα δούμε στον ΣΚΑΪ, όπως είχαμε συνηθίσει.

Κι αυτό γιατί το EPSILON, κανάλι που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα της "γαλανόλευκης" που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου.

Το κανάλι "Ε" φαίνεται πως κάνει... στροφή στο πρόγραμμά του, αφού δεν είχε μεταδώσει ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

Να σημειωθεί μάλιστα πως το πρώτο ματς που θα μεταδώσει το "E" θα είναι το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στην Τούμπα, την έδρα του ΠΑΟΚ!

Γ. Μ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!