Αλλάζει... κανάλι η Εθνική! Πού θα βλέπουμε τα ματς;

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα... παίζει πλέον μπάλα η Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε ποιος νέος "παίκτης" έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων της "γαλανόλευκης".

Η Εθνική παίζει φιλικά στις 23 Μαρτίου με την Ελβετία και στις 27 του ίδιου μήνα με την Αίγυπτο, αλλά δεν θα τα δούμε στον ΣΚΑΪ, όπως είχαμε συνηθίσει.

Κι αυτό γιατί το EPSILON, κανάλι που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα της "γαλανόλευκης" που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου.

Το κανάλι "Ε" φαίνεται πως κάνει... στροφή στο πρόγραμμά του, αφού δεν είχε μεταδώσει ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

Να σημειωθεί μάλιστα πως το πρώτο ματς που θα μεταδώσει το "E" θα είναι το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στην Τούμπα, την έδρα του ΠΑΟΚ!

Γ. Μ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.