Μαρινάκης-Σαββίδης μαζί για τις τηλεοπτικές άδειες

Η... μάχη των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου συνεχίζεται στο τηλεοπτικό πεδίο.

Μαρινάκης-Σαββίδης μαζί για τις τηλεοπτικές άδειες

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης, για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πρώτος έφτασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ένα τέταρτο πριν από τις 08:00, εκπροσωπώντας την "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)", χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Κατά την άφιξή του, μάλιστα, περαστικοί φώναζαν "γεια σου πρόεδρε".

Στις 8:10 έφτασε στο κτίριο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του για λογαριασμό της "DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED". Ο ομογενής επιχειρηματίας προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας: "Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν κρυφά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άλλον τρόπο, να ήταν μια ανοιχτή διαδικασία και να τελείωνε με όποιον δώσει περισσότερα. Εμείς δεχόμαστε τους όρους της κυβέρνησης και προχωράμε".

Να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη του και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά από τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού, Κώστα Κιμπουρόπουλο.

Δείτε live τις εξελίξεις στο News247.

News 24/7

24MEDIA NETWORK