Οι 11 από τους 12 (θέλουν να) είναι μπετόν στα τηλεοπτικά...

H αγωνία των "μικρών" για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα εξασφαλίσουν την επόμενη σεζόν είναι δεδομένη μετά τις τελευταίες κινήσεις του συνδρομητικού. Θέλουν επίσης να διατηρήσουν την ενότητά τους.

Μετά την όχι και τόσο αναπάντεχη γνωστοποίηση από την πλευρά της Nova για το "σπάσιμο" της κεντρικής διαχείρισης οι μικρομεσαίοι της Λίγκας προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Τουτέστιν πιστεύουν ότι τουλάχιστον οι 11 από τους 12 θα παραμείνουν μπετόν στο προσεχές έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας περί διατήρησης ενός πλαισίο που τουλάχιστον θα τους εξααφαλίζει τα μίνιμουμ.

Για ποιον αμφιβάλλουν; Για την ΑΕΛ η οποία έχει δείξει μία τάση ανεξαρτητοποίησης τον τελευταίο καιρό χωρίς όμως να έχει παγιωθεί η σχετική στάση της.

Τώρα, το πόσο μπετόν είναι οι 12 και το πόσο συγκροτημένα θα αντιδράσουν, θα το δούμε. Είναι πάντως σαφές ότι οι "μικροί" γνωρίζουν ότι αν βγουν μόνοι τους στην αγορά και να βρουν συμβόλαιο το νούμερο που θα πάρουν θα είναι απογοητευτικό.

Και κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι για τις συγκεκριμένες ΠΑΕ το κύριο (και πολλές φορές μοναδικό) έσοδο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!