Πρώην άσος του Ολυμπιακού συμμετέχει στο Survivor!

Το reality Survivor επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ εκεί θα δούμε και έναν πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Πρώην άσος του Ολυμπιακού συμμετέχει στο Survivor!

Πρόκειται για τον Λάμπρο Χούτο ο οποίος αγωνίστηκε για μια πενταετία στο Λιμάνι φορώντας την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Ο 37χρονος πρώην άσος της ομάδας του Πειραιά που μετά το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε με τα μαχητικά σπορ, θα βρίσκεται ανάμεσα στους επώνυμους που θα πάρουν μέρος στο reality "Survivor".

Πρώην άσος του Ολυμπιακού συμμετέχει στο Survivor!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή "Φτιάξε καφέ... να στα πω" της τηλεόρασης του "Ε", στο ριάλιτι θα συμμετέχουν η Μαρία Κορινθίου, η Κόνι Μεταξά, η Λάουρα Νάργες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η αθλήτρια του Mai Tai Μαριάννα Καλλέργη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο ράππερ Βο και Κώστας Κοκκινάκης.

Όσο για τον τελευταίο, πρόκειται για πρώην αθλητή της υδατοσφαίρισης, ο οποίος έχει περάσει κι από την ομάδα του... Παναθηναϊκού!

Άρα θα έχουμε και μια κόντρα "αιωνίων" στο reality. Να σημειωθεί ότι στο Survivor που ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου θα συμμετέχει μία ομάδα... απλών θνητών που θα αποτελείται από 12 άτομα και η οποία θα κοντραριστεί με τους παραπάνω επωνύμους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK