Σαββίδης: "Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα"

Ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε ότι κάποια στιγμή θα μπει στα μίντια, ενώ τόνισε πως στεναχωρήθηκε γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε τα λιγότερα χρήματα!

Σαββίδης: "Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα"

Nε αρκετό χιούμορ εμφανίσθηκε ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

Όπως ανέφερε “όλα πήγαν καλά. Πήγαν όλα με βάση το δικό μου σενάριο. Είμαι αρκετά χαρούμενος που οι τέσσερις άδειες έφεραν στον κρατικό προυπολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια. Συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους. Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος”.

“Ήταν πρωτότυπη η διαδικασία αλλά οργανώθηκε με άσχημο τρόπο. Θύμιζε κάπως φυλακή και κάναμε αστεία ότι είμαστε οι μοναδικοί που κλείστηκαν 60 ώρες μέσα σε έναν χώρο χωρίς απόφαση εισαγγελέα, και τουαλέτα με αστυνομικό πηγαίναμε. Η κυβέρνηση όμως έδειξε πως μπορεί να ολοκληρώσει τόσο δύσκολους διαγωνισμούς, είμαι χαρούμενος για αυτό”, πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα πόσα που δόθηκαν ο κ. Σαββίδης σημείωσε ότι “ήταν εξωφρενικά” και μάλιστα επεσήμανε ότι στην τελευταία φάση κατέθεσε μηδενικό ποσό.

“Είπα αν δεν μπορώ να πάρω εγώ την άδεια, θα κάνω τα πάντα για να πληρώσουν όσο περισσότερο γίνεται οι υπόλοιποι. Δεν είμαι χαμένος, κέρδισα” είπε με νόημα, ενώ κατέληξε λέγοντας: “κάποια στιγμή θα μπούμε στα μίντια. Η κυβέρνηση στεναχώρησε τους σκεπτικιστές. Οι συμμετέχοντες απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους”.

Όλες οι ειδήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες στο news247

News 24/7

24MEDIA NETWORK