Τηλεοπτικά το ΑΕΚ - Ηρακλής

Οριστικοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο (13/08), η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 από τα κανάλια Novasports.

Τηλεοπτικά το ΑΕΚ - Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το προσεχές Σάββατο (13/08) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ο αγώνας θα μεταδοθεί και ζωντανά από τα κανάλια Novasports, όπως γνωστοποίησε το συνδρομητικό κανάλι.

H ανακοίνωση της NOVA:

"Ο φιλικός αγώνας ΑΕΚ - Ηρακλής αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Δείτε live το Σάββατο 13/8 στις 20:00 το παιχνίδι προετοιμασίας από το ΟΑΚΑ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD, τον αγώνα προετοιμασίας ΑΕΚ - Ηρακλής.

Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ το "Γηραιό" σε μια πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Super League την επόμενη εβδομάδα. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Αργυρόγλου. Το παιχνίδι θα καλυφθεί από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr".

News 24/7

24MEDIA NETWORK