Χτύπησε "κόκκινο" η τηλεθέαση στη ΝΕΡΙΤ

Εκατομμύρια φίλαθλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα είδαν την προσπάθεια της Ελλάδας για νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού με τα ποσοστά τηλεθέασης να χτυπάνε "κόκκινο" καθώς στο γενικό σύνολο την ώρα που ο Γιώργος Σαμαράς ετοιμαζόταν να εκτελέσει πέναλτι,ήταν 32,4 με 85,1%.

Πιο συγκεκριμένα την πρώτη ώρα η τηλεθέαση ήταν στο γενικό σύνολο 31,1% με 73,1%, ενώ τη δεύτερη ώρα η τηλεθέαση ανέβηκε στο 37% με 82,8%.

Μαζί με την... κρυμμένη τηλεθέαση του ΝΕΡΙΤ HD, τα νούμερα είναι πρωτοφανή, καθώς μιλάμε για τηλεθέαση που ξεπέρασε σε σταθερή στο β' ημίχρονο το 85%, ποσοστό που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ. Τη στιγμή του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο ήταν 32,4% με 85,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό ήταν 50% με 94%, συνολικά δηλαδή περισσότεροι από 4 εκατ. άνθρωποι.

Πολύ καλή ήταν η τηλεθέαση και στην εκπομπή που ακολούθησε κάνοντας 10,6% με 44,3% στο γενικό σύνολο και 17,3% με 53,6% στο δυναμικό κοινό, χωρίς να υπολογίζεται η τηλεθέαση του HD.

Το Contra.gr θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή εκπομπή (25/6, 18:00) της ΝΕΡΙΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον διευθυντή της ιστοσελίδας, Παντελή Βλαχόπουλο.

Διαβάστε ακόμη:

Όλες οι ειδήσεις του Μουντιάλ

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!