Ένας άσημος τερματοφύλακας "έδιωξε" κοτζάμ Μαραντόνα

Στον... ΟΑΕΔ ο Ντιέγκο Μαραντόνα που παραιτήθηκε από την Αλ - Φουχάιραχ εξαιτίας του τερματοφύλακα του που υπέπεσε σε μυθική γκάφα και στέρησε από την ομάδα του την απευθείας άνοδό στην πρώτη κατηγορία (VIDEO).

Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP IMAGE

O Μαραντόνα δεν κατάφερε να προβιβάσει την Αλ - Φουχάιραχ στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απευθείας και παραιτήθηκε...

Ναι, παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξαν κι αυτό εξαιτίας του τερματοφύλακα Σαΐντ Σαντίκ ο οποίος στο ματς με την Κορφάκαν... έφαγε γκολ "μύθο" κάτω από τα πόδια, το ματς έληξε 1-1 με τον Ντιεγκίτο να μην αντέχει και να δηλώνει πως τελείωσε από το κλαμπ!

Σημειωτέον ότι τη συγκεκριμένη ομάδα ο Αργεντινός σταρ την προπονούσε από το 2007, αλλά 11 χρόνια μετά έμελλε να γραφτεί ο επίλογος με υπογραφή... Σαΐντ Σαντίκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK