Δεν θα πιστέψετε πως πανηγύρισαν το πρωτάθλημα οι οπαδοί του Βιλανόβα!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος NCAA από το πανεπιστήμιο Βιλανόβα, σήμανε ξέφρενα πανηγύρια στους δρόμους, με τους "yankees" να μας αποδεικνύουν ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Σκαρφαλώνει στα φανάρια (VIDEO)!

Η στέψη του πανεπιστημίου Βιλανόβα ως "βασιλιά" του NCAA, πανηγυρίστηκε έξαλα από χιλιάδες φιλάθλους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ξεχύθηκαν "τρελαμένοι" στους δρόμους της Φιλαδέλφεια για να το γιορτάσουν.

Για την ακρίβεια, το "τρελαμένοι" είναι πολύ λίγο για να περιγράψει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.

Σε μια πανοραμική λήψη, το drone του τηλεοπτικού σταθμού "FOX 29" κατέγραψε μια μικρή μερίδα από το πλήθος να χορεύουν πάνω από μια φωτιά και έναν ακόμη γενναίο -κατά τ' άλλα- μικρό Θεούλη να έχει σκαρφαλώσει σε ένα ψηλό φανάρι κουνώντας τα χέρια του ρυθμικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!