Το μπαστούνι (για το γκολφ) του Τραμπ αξίζει μια μικρή περιουσία

Ο Ντόναλντ Τραμπ γουστάρει το γκολφ. Αλλά, Mr President, χωρίς χρυσό μπαστούνι δεν μπορείς να παίξεις δηλαδή; Ας όψεται όμως το δρόμο ενός Ιάπωνα φίλου...

Ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα για τα ακριβά γούστα του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ακόμα όμως και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Πλανητάρχης δεν σταματά να...προκαλεί, έστω και αν η περίπτωση που θα σας αναφέρουμε δεν αφορά τη δική του θέληση. Ενα δώρο πήρε ο άνθρωπος.

Ο κύριος με το δώρο είναι ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε και το αντικείμενο του πόθου ένα μπαστούνι του γκολφ. Θα αναρωτηθείτε "καλά, τόση φασαρία για ένα απλό μπαστούνι;". Ε, δεν είναι και απλό.

Σχεδόν χρυσό είναι και στοιχίζει 3.755 δολάρια. Ο πρόεδρος, έτσι και αλλιώς, έχει μία αδυναμία στο χρυσό κάτι που αποτυπώνεται και στην εν γένει αισθητική του.

 

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.