Στα... κόκκινα ο Τσίπρας

Η ημέρα που διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να φορέσει κατακόκκινο μπλουζάκι την ημέρα του τελικού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αποκλείεται να πέρασε ασχολίαστη από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και η προσεχής συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Eχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον εκάστοτε Πρωυθυπουργό της χώρας με κοστούμι αφού το πρωτόκολλο στις περισσότερες υποχρεώσεις τον απαιτεί.

Υπάρχουν όμως και στιγμές που ακόμα και ο Πρωθυπουργός, στην προκειμένη περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας, επιλέγει πιο σπορ εμφάνιση και αφήνει στην ντουλάπα το κοστούμι.

Για τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο λοιπόν, ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος διάλεξε κοκκινοβυσσινί μπλούζα και σπορ παντελόνι.

Αποκλείεται ο "βαμμένος" ΠΑΟΚτζης Ευκλείδης Τσακαλώτος να μην του έκανε πλάκα που σε μέρα τελικού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ επέλεξε κόκκινο χρώμα για την αμφίεσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK