Παίκτης έβγαλε πιστόλι στον προπονητή του

Η διαφωνία ενός παίκτη ομάδας βόλεϊ στην Αττική με απόφαση του προπονητή του, λίγο έλειψε να γίνει αιτία μακελειού ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Παίκτης έβγαλε πιστόλι στον προπονητή του

Την περασμένη Δευτέρα (21 Μαρτίου), ο παίκτης "επισκέφθηκε" τον προπονητή στο κλειστό γυμναστήριο όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του που τον αφορούσε.

Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και υπήρξε παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, η αντιπαράθεση των δύο ανδρών άρχισε και πάλι αλλά με τον παίκτη να βγάζει πιστόλι! Στη θέα του πιστολιού όλοι τρομοκρατήθηκαν κι έτσι στο επεισόδιο παρενέβησαν άλλοι παίκτες που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο, προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε η αστυνομία με τους δύο άνδρες να καταλήγουν στο τμήμα.

Η διοίκηση της ομάδας επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι " έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο παίκτης που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο έχει ζητήσει συγνώμη από το σύλλογο διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του αλλά ενήργησε εν θερμώ έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή".

Πηγή: Notioanatolika.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK