Βρήκε ομάδα ο Ένγκελς!

Ούτε Αγγλία, ούτε επιστροφή στο Βέλγιο. Βρέθηκε ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μπιόρν Ένγκελς και να ξεφορτώσει το βαρύ του συμβόλαιο από το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Εκεί, μάλιστα, θα βρει κι έναν παλιό καλό γνώριμο από του Ρέντη...

Βρήκε ομάδα ο Ένγκελς!
Ένγκελς EUROKINISSI

Πέρυσι αποτέλεσε την πιο ακριβή επένδυση του Ολυμπιακού που, όμως, δεν είχε την ανάλογη προσφορά. Για την αγορά του δαπανήθηκαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η απόδοσή του στο χορτάρι δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες.

Στον Μπιόρν Ένγκελς αναφερόμαστε, τον Βέλγο στόπερ των "ερυθρολεύκων", ο οποίος πέρυσι ήρθε για να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Ρέτσου που μετακόμισε με μεταγραφή ρεκόρ στη Γερμανία και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο πρώην παίκτης της Μπριζ, ωστόσο, παρά τις 29 συμμετοχές, τα τρία γκολ και τη μια ασίστ, δεν κατάφερε ούτε φανέλα βασικού να εξασφαλίσει, ούτε να πείσει για το ορθό της επιλογής του.

Από τις 15 Ιουλίου, μάλιστα, εδώ κι έναν "γεμάτο" μήνα δηλαδή, προπονείται με τους "κομμένους" στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έδειχνε να "καίγεται" κιόλας για να αποχωριστεί τον Πειραιά, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του που τον ήθελαν με δανεισμό (Μπριζ, Άντερλεχτ), ενώ τον διεκδίκησαν και δύο σύλλογοι της Championship. H Μπρέντφορντ έκανε πρόταση γύρω στα 4,5 εκατομμύρια, κάπου εκεί κινήθηκε και ο Ντέρμπι Κάουντι, αλλά άκρη δεν βρέθηκε...

Σύμφωνα, ωστόσο, με νεότερα δημοσιεύματα, όλα δείχνουν ότι ο 24χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία με τη φανέλα της Ρεμς. Για όσους έχουν ασθενή μνήμη πρόκειται για την ομάδα που πριν από λίγο καιρό έκανε δικό της και έναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού, τον πολύπειρο Αλεξί Ρομαό.

Προφανώς, λοιπόν, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων προκάλεσε και το ενδιαφέρον για τον Ένγκελς, ο οποίος, αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, είναι έτοιμος να "κλείσει" και να αγωνιστεί στη "Ligue 1".

Αν δεν υπάρχει πάλι κάποια ανατροπή, οι "ερυθρόλευκοι" θα απαλλαγούν από έναν μεγάλο... βραχνά τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της ιστορίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK