Η χαρά του Μαζουακού δεν κρυβόταν

Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο μάνατζερ Τάσος Δανιάς στο instagram αποτυπώνεται η χαρά του Αρτούρ Μαζουακού για τη μεταγραφή του στην ευρωπαία Γουέστ Χαμ.

Η χαρά του Μαζουακού δεν κρυβόταν

Ο Αρτούρ Μαζουακού το ήθελε και το κατάφερε! Έφυγε από τον Ολυμπιακό για ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού τη Δευτέρα υπέγραψε συμβόλαιο με τη αγγλική Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος αριστερός μπακ έψαχνε μια τέτοια ευκαιρία στην καριέρα του και μόλις παρουσιάστηκε την άρπαξε μετακομίζοντας στο Λονδίνο.

Σε μια από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για την περίσταση ποζάρει μ' ένα πλατύ χαμόγελο δίπλα στον Πάνο Γαλαριώτη (δεξιά) και στον Τάσο Δανιά (αριστερά), τους δύο μάνατζερ που έτρεξαν την υπόθεση και με συντονισμένες κινήσεις οριστικοποίησαν το deal με τα "σφυριά".

Η χαρά του Μαζουακού δεν κρυβόταν

Ένα deal που ξεπέρασε τα επτά εκατ. ευρώ και άφησε άπαντες ικανοποιημένους. Από τη μία τον Μαζουακού που μεταγράφηκε σε μια υπολογίσιμη δύναμη της Premier League, από την άλλη τη Γουέστ Χαμ που απέκτησε έναν ποιοτικό αριστεροπόδαρο αμυντικό και σε τρίτο επίπεδο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβαλε στο ταμείο του ένα αξιοσέβαστο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοίνωσε Μαζουακού η Γουέστ Χαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK