Ο Άι Βασίλης... άλλαξε το πρόγραμμα της Γουέστ Χαμ!

Να αγωνιστεί εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ στην "Boxing Day" (26/12) ζήτησε η διοίκηση του συλλόγου για... απίστευτο, αλλά αγγλικό, λόγο! Και μάλιστα... φταίχτης είναι ο Άι Βασίλης!

Ο Άι Βασίλης... άλλαξε το πρόγραμμα της Γουέστ Χαμ!

Η διαφορά φιλοσοφίας των Βρετανών με τους Έλληνες είναι τεράστια, κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς από τον τρόπο που βλέπουν το ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν η ομάδα τους είναι πρώτη ή τελευταία. Εκείνοι θα πάνε στο γήπεδο γιατί το βλέπουν ως... υποχρέωση ή για να το πούμε διαφορετικά είναι κάτι σαν... παράδοση.

Στην περίπτωση της Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, οι φίλαθλοι γεμίζουν το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ( χωρητικότητας 60.000 θεατών) σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.

Άλλες ομάδες θα... πετούσαν τη σκούφια τους, αφού περισσότερος κόσμος σημαίνει αυξημένα έσοδα, όμως στην Γουέστ Χαμ αποτελεί... πρόβλημα.

Σε σημείο που η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε την "Boxing Day" τα "σφυριά" να αγωνιστούν εκτός έδρας! Βλέπετε τα ΜΜΜ της περιοχής δεν μπορούν να αντέξουν τόσο μεγάλο πλήθος την ίδια μέρα που ο κόσμος ψωνίζει στο Mall, λόγω Χριστουγέννων, οπότε η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Και όλο αυτό με τη σύμφωνη γνώμη των φιλάθλων που δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός και... συνεννόηση με λίγα λόγια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK