Ο Καουκένας είπε τη μεγάλη αλήθεια για τον κόουτς Γιασικεβίτσιους

Τελικά είναι καλός ή όχι προπονητής ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Την απάντηση την έδωσε-με τρόπο μάλιστα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση- ο Ριμάντας Καουκένας. Ιδού τι τόνισε.

Γίνεται πολύς λόγος εσχάτως για τα προπονητικά προσόντα και τις δυνατότητες περαιτέρω ανέλιξης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την καλύτερη κουβέντα πάντως την είπε ένας άλλος εν δυναμεί Λιθουανός προπονητής και πρώην σπουδαίος παίκτης, ο Ριμάντας Καουκένας.

"Οταν όλοι λένε ότι ο Σάρας είναι νέος κόουτς, εγώ λέω από την πλευρά του ότι αυτό είναι μία ανοησία. Ο άνθρωπος είναι προπονητής εδώ και 10 χρόνια. Απλώς θα γίνει σπουδαίος, μεγάλος. Ηδη είναι" ανέφερε ο άλλοτε σταρ της Σιένα.

Και πως να του δώσεις άδικο; Ο Γιασικεβίτσιους ακόμα και ως παίκτης ήταν προπονητής της εκάστοτε ομάδας του στο παρκέ.

 

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.