Ποια Γερμανία; Αλλού θέλει να πάει ο Καπίνο

Ο "Ερυθρός Σταυρός" επανέρχεται με καυτό ρεπορτάζ για τον διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που "κόπηκε" από το ρόστερ. Ποια ομάδα-έκπληξη μπορεί να είναι η επόμενη της καριέρας του και η ερμηνεία της δήλωσης Μιραλάς στην Κύπρο για επιστροφή στον Πειραιά.

Ποια Γερμανία; Αλλού θέλει να πάει ο Καπίνο
Kapino Mirallas

Ο "Ερυθρός Σταυρός" επανέρχεται με φρέσκο ρεπορτάζ για δύο καυτές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Ασχολείται με το μέλλον του Στέφανου Καπίνο και απαντά στο ερώτημα γιατί ο Μιραλάς έκανε δηλώσεις στην Κύπρο και παραδέχθηκε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Πειραιά ενόψει Γενάρη...

Αρχή με τον Καπίνο, ο οποίος συνεργάζεται με γραφείο μάνατζερ, το οποίο έχει έδρα τη Γερμανία. Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το ότι πριν από τον Ολυμπιακό και μετά από τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στη "Μπουντεσλίγκα" με τη φανέλα της Μάιντς, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι εκεί θα αναζητήσει και την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Έλα, όμως, που η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο 23χρονος κίπερ, από τη στιγμή που η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έχει πρόωρο και άσχημο φινάλε, δεν σκοπεύει, προφανώς, να παραμείνει στην Ελλάδα. Η χώρα, ωστόσο, που τον εξιτάρει λόγω του υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου, αλλά και του τρόπου ζωής, είναι η Αγγλία. Έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του, λοιπόν, να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, μιας και λόγω των διεθνών του συμμετοχών έχει αυτή τη δυνατότητα.

ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Το αν θα καταφέρει να βρει τη σωστή πρόταση και την κατάλληλη ομάδα για να μετακομίσει στο "Νησί" είναι μια άλλη κουβέντα που θα απαντηθεί προσεχώς. Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού παρότι του έδειξε την πόρτα της εξόδου, δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο. Έχει μεταφέρει στην πλευρά του, ότι για να φύγει ο Στέφανος θα πρέπει να φέρει πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Καπίνο βγήκε στον... τάκο, είναι από δύσκολο έως απίθανο να φέρει τόσο μεγάλη πρόταση. Οπότε η γενική εκτίμηση είναι πως το διαζύγιο θα έρθει με αντάλλαγμα γύρω στα 3-4 εκατομμύρια, εκτός κι αν προκύψει ενδεχόμενο δανεισμού.

Άνθρωποι που ξέρουν καλά τον υψηλόσωμο κίπερ, πάντως, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο αν δεν βρει την "καλή" προσφορά μέσα στο προσεχές διάστημα, να ψαχτεί ακόμη και για τη Νότιγχαμ, παρότι οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Κι αυτό επειδή στο ρόστερ της Φόρεστ βρίσκεται από το καλοκαίρι ο κολλητός του, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος του έχει μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις. Άρα μην αποκλείσετε τίποτα... Το να ξανασμίξουν τ' αηδόνια είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα, μέχρι νεοτέρας.

ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ

Σχετικά με τον Κέβιν Μιραλάς και στα όσα είπε στην Κύπρο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ισχύει το "τίποτα δεν είναι τυχαίο". Η πλευρά του Βέλγου διεθνούς έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους", αλλά η διοίκηση της Έβερτον εξακολουθεί να κρατάει το μαχαίρι και το πεπόνι.

Οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας έφταναν το καλοκαίρι στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με όσα λένε ξένοι agents, προσέγγιζαν τα 7-8, αλλά "σπαστά". Τέσσερα τον προηγούμενο Αύγουστο, άλλα τρία αυτόν που πλησιάζει κι ένα ως bonus αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Το ότι ο 30χρονος επιθετικός, πάντως, βγήκε φόρα παρτίδα και είπε ότι "είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό" στέλνει και έμμεσα μηνύματα προς την ομάδα του: Πρώτον ότι... φεύγει σίγουρα τον Γενάρη και δεύτερον ότι δεν ασχολείται με καμία άλλη ομάδα πλην της... προηγούμενης και αγαπημένης. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με άλλον ενδιαφερόμενο παρά μόνο με τους Πειραιώτες.

Υ.Γ.: Όσοι ξέρουν καλά την υπόθεση Μιραλάς λένε ότι θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα! Προσθέτουν πως δεν θα έρθει στη χώρα μας μόνο για οικογενειακές διακοπές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK