Η χείρα βοηθείας στον Παναθηναϊκό και ο μεγάλος φόβος...

Το Παναθηναϊκό δράμα κινητοποιεί ακόμα και ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια που θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα για τον ιστορικό σύλλογο. Ομως, παράλληλα, υπάρχει και ο μεγάλος φόβος της "δολιοφθοράς" . Το Κεντρί του Contra.gr χτυπάει για δεύτερη φορά και δεν χαρίζεται.

Η χείρα βοηθείας στον Παναθηναϊκό και ο μεγάλος φόβος...
alafouzos

Μπορεί να μην βγαίνει επισήμως προς τα έξω (και δεν πρόκειται να βγει αν δεν υπάρξουν χειροπιαστές εξελίξεις), ωστόσο κυβέρνηση και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία. Ποιος Παναθηναϊκός θα αναρωτηθείτε ευλόγως; Του Αλαφούζου ή των παλαιμάχων; Και ο ένας και ο άλλος είναι η σωστή απάντηση.

Στο προηγούμενο "Κεντρί" γράψαμε ότι και μόνο η σκέψη να "σκάσει" η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκαλεί αλλεργία στα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια για μία σειρά από λόγους. Γι' αυτό λοιπόν υπάρχει και η επικοινωνία η οποία πάντως μέχρι τώρα ΔΕΝ φτάνει μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα (δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα για τόσο...υψηλές επαφές).

Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι και στις δύο Παναθηναϊκές πλευρές έχουν πάρει το εξής μήνυμα: "Μπορούμε να δώσουμε χείρα βοηθείας σε όλα ΕΚΤΟΣ από το ζήτημα των χρεών" . Ετσι και αλλιώς το νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές σε ότι αφορά αυτό το ζήτημα και δεν μπορεί να αλλάξει.

Στην κυβέρνηση βέβαια έχουν και ένα άλλο φόβο που προς το παρόν εκφράζεται μόνο πίσω από τις κλειστές πόρτες. Φοβούνται σκάσιμο της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο στο πλαίσιο της...αντιπολευτικής τακτικής του! Είναι ένα σενάριο που υπάρχει στο μυαλό πολλών αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορεί να βγει προς τα έξω καθώς μοιάζει με θεωρία συνωμοσίας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

"Ηταν ψεύτικα" από το μεγάλο Στράτο Διονυσίου σε μουσική και στίχους του Ακη Πάνου από το μακρινό 1972...

Στο θαυμαστό κόσμο της ελληνικής ποδηλασίας τα μικρά, καθημερινα θαύματα συνεχίζονται. Ετσι λοιπόν σαν να μην έφτανε ότι οι αθλητές πήγαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου στη Νορβηγία με δικά τους έξοδα (!) γιατί δεν υπάρχει φράγκο, πλέον άπαντες είναι και ανασφάλιστοι! Δεν πληρώθηκε, βλέπετε, η ιδιωτική ασφαλιστική με την οποία είχε συναφθεί συμφωνία.

Ιδού και μέρος του σχετικού εγγράφου(α.π. 2102/κμ) που καλούσε τους Ελληνες ποδηλάτες να ταδιψέψουν, αν θέλουν, στη Νορβηγία βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους.

Η χείρα βοηθείας στον Παναθηναϊκό και ο μεγάλος φόβος...

Και πως να υπάρχουν χρήματα βέβαια αφού ένας μεγάλος μέρος της επιχορήγησης δεσμεύεται για βεβαιωμένα πρόστιμα στο ΣΔΟΕ; Ομοσπονδία με την κανονική έννοια του όρου δεν υπάρχει στην ελληνική ποδηλασία. Και όμως στο τελευταίο ΔΣ η μεγάλη φούρια των διοικούντων ήταν να αυξηθεί ο... μισθός του λογιστή!

Και ειρήσθω εν παρόδω, εκείνο το πόρισμα, κ. Κοντονή, το στείλατε στον Εισαγγελέα; Ναι ή όχι; Μία απάντηση την χρωστάει πάντως ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού στον κόσμο της ελληνικής ποδηλασίας.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ) ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

Μία φορά και έναν καιρό στην όμορφη χώρα του νότου ήταν ένας υπουργός. Υπουργός για τα αγαπημένα χόμπι των πολιτών. Κάποτε στο γραφείο του υπουργού ήρθε κάποιος από μακριά για να αναλάβει διευθυντής...Το νέο στέλεχος έλυνε και έδενε. Και να οι πρωτοβουλίες και να οι επαφές και να και η...αναγνώριση. Μέχρι και σε ομοσπονδία μεγάλου χόμπι κατάφερε να μπει ο εν λόγω αλλά και σε διοίκηση σταδίου. Κανείς δεν τον σταματά. Τόσο ικανός είναι. Και έζησε αυτός καλά και στην κυβέρνηση της όμορφης χώρα του νότου... θα δείξει.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό ήταν το νομοσχέδιο για την την αναγνώριση ταυτότητας φύλου που πέρασε την Τετάρτη από τη Βουλή σε πείσμα όλης της βαριάς οπισθοδρόμησης και του παπαδαριού δείτε αυτήν την ταινία. "Una mujer fantastica" (μία φανταστική γυναίκα).

Mία τρανς στη Χιλή, η Μαρίνα, περνάει όμορφες μέρες με το σύντροφό της. Οταν όμως αυτός πεθαίνει ξαφνικά, τότε αρχίζει η κόλαση...Πολύ διδακτική ταινία και με μία εξαιρετική ερμηνεία. Από τον Χιλιανό σκηνοθέτη Σεμπάστιαν Λέλιο με φόντο το Σαντιάγο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK