Panathinaikos case: Όλα για όλα

Τα δεμένα χέρια της Κυβέρνησης που γίνεται προσπάθεια να λυθούν στο θέμα του Παναθηναϊκού, η απάντηση που οφείλει ο Σταύρος Κοντονής για την ΕΟΠ και το μίσος των "Μένουμε Ευρώπη" για τη Νατάσα Μποφίλιου που έχει πολύ εύκολη εξήγηση. Το νέο τσίμπημα από το "Κεντρί".

Panathinaikos case: Όλα για όλα
tsipras marianna vardis EUROKINISSI

Χωρίς να διαφαίνεται λύση επενδυτή στον ορίζοντα-αφού τα μέχρι στιγμής προξενιά δεν κατέληξαν σε γάμο (η... νύφη "βρωμούσε" στο γαμπρό), στην Κυβέρνηση έχουν φτάσει στο πλήρες αδιέξοδο σε ότι αφορά το θέμα του Παναθηναϊκού.

Τα χέρια τους όμως, από νομικής απόψεως, είναι δεμένα. Και να ήθελαν να κάνουν ένα ρουσφετάκι για τα υπέρογκα χρέη, δεν μπορούν καθώς η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και δεν επιτρέπει...παρεκκλίσεις παλαιού τύπου. Εκτός αυτού, υπάρχει πάντα και ο μπαμπούλας της Τρόικας. Κακά τα ψέματα, τίποτα δεν μπορεί να νομοθετηθεί στο οικονομικό κομμάτι αν δεν το εγκρίνουν οι... Θεσμοί.

Οπότε, τι μπορεί να γίνει; Σχέδια επεξεργάζονται στο Μαξίμου αλλά ακόμα βρίσκονται σε ιδιαίτερα πρώιμο στάδιο. Ουσιαστικά θέλουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να μην τους "σκάσει" ο Παναθηναϊκός στα χέρια. Το χαρτί είναι ισχυρό αλλά δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμα σε κανέναν από τους παίκτες γιατί κάνει... τζιζ!

Πάντως, να μπει ο Τσίπρας στο 2018 (έτος που μπορεί να είναι και...εκλογικό, κανείς δεν ξέρει) με το θέμα του Παναθηναϊκού να σέρνεται δεν υπάρχει περίπτωση. Η Κυβέρνηση έχει ήδη τεράστιο πρόβλημα με το κοινό του Ολυμπιακού που την κατακεραυνώνει για τη διαμάχη της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν βάλει και τους Παναθηναϊκούς απέναντι, κλάφ'τα Χαράλαμπε.

Άραγε να συζήτησαν έστω και για λίγο το ζήτημα των πράσινων Τσίπρας και... Βαρδής Βαρδινογιάννης το βράδυ της Πέμπτης στο Μαξίμου ή είχαν το νου τους στραμμένο αποκλειστικά στον Σουλτάνο Ερντογάν; Πάντως η χειραψία ήταν αν μην τι άλλο εγκάρδια...

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

"Τρύπες"

"Αμνησία" από τα "Εννιά πληρωμένα Τραγούδια" του 1994.

Στην ποίηση ο Γιάννης Αγγελάκας

Στο ζήτημα της ομοσπονδίας ποδηλασίας έχουμε μία... αδυναμία, θα το έχετε καταλάβει. Η εξήγηση είναι απλή. Τα όσα τρομερά και φοβερά έγιναν στην ΕΟΠ τα τελευταία τρία χρόνια αποκαλύπτουν το μέγεθος της ασυδοσίας αλλά και της διαπλοκής μεταξύ της πολιτικής και της αθλητικής εξουσίας.

Ο απίστευτος, κατάπτυστος συμβιβασμός του Σταύρου Κοντονή με την απερχόμενη ηγεσία της ΕΟΠ (λέγε με Θανάση Τερζή) για τα μάτια στενού συνεργάτη του νυν υπουργού Δικαιοσύνης έχει αποθρασύνει αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να έχουν την ουρά στα σκέλια (τουλάχιστον).

Panathinaikos case: Όλα για όλα

Τις προάλλες, ο κ. Τερζής, ως από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, έστειλε υπόμνημα σ' όλα τα σωματεία με το οποίο προτείνει σχέδιο δράσης και αναδιάταξης του ΔΣ και των επιτροπών. Συμπληρώνει δε ότι "δεν διεκδικώ τίποτε, το κάνω από αγωνία και ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα του αθλήματος!"

Το υπόμνημα στάλθηκε στα σωματεία στις 5 Δεκεμβρίου και προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Κάτι μεταξύ οργής και κλαυσίγελου.

Αλλά το σημαντικό δεν είναι οι ελιγμοί του Τερζή, αυτός βρίσκει και τα κάνει. Το πραγματικά σημαντικό είναι άλλο. Εν τέλει πήγε το πόρισμα για τα πεπραγμένα της ΕΟΠ στον Εισαγγελέα ή τέθηκε στο αρχείο από τον ίδιο τον Κοντονή;

Κύριε Υπουργέ, οφείλετε, επιτέλους, μία απάντηση!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ...

Οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες σ' όλο το τελευταίο μνημονιακό διάστημα, από το 2010 και μετά δηλαδή, "μούδιασαν". Προτίμησαν τη σιωπή. Υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις.

Στιγμιότυπο από την Πρώτη ημέρα συναυλιών της Νατάσσας Μποφίλιου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τίτλο "ΒΑΒΕΛ 2". ( Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017) Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Στιγμιότυπο από την Πρώτη ημέρα συναυλιών της Νατάσσας Μποφίλιου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τίτλο "ΒΑΒΕΛ 2". ( Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017) Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) EUROKINISSI

Προφανώς τοποθετήσεις όπως οι τελευταίες της Νατάσσας Μποφίλιου χαλάνε σε κάποιους τη μανέστρα. Δεν εξηγείται τέτοιο μίσος, τέτοια χολή από το "Μέτωπο της Λογικής" των "Μένουμε Ευρώπη".

Θέλουν σχεδόν να ποινικοποιήσουν κάθε διαφορετική σκέψη, θέλουν να επιβάλλουν βίαια τη δική τους ατζέντα σε κάθε έκφανση του δημοσίου βίου. Θέλουν, επίσης, να ξαναγράψουν την ιστορία, ιδιαίτερα του περασμένου αιώνα.

Όμως, όπως έγραψε και ο έξοχος Δημήτρης Μανιάτης: "η Μποφίλιου τα κατάφερε μόνη της, κάτι που κανένας "φιλελέ" δεν έχει κάνει".

Παρακάτω η απάντηση της Νατάσσας μετά το θόρυβο. Μπράβο ρε κοπελάρα μας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK