Άγγλος έκανε τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει

Δείτε πώς αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια της εθνικής του, ένας Άγγλος φίλαθλος.

Άγγλος έκανε τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει

Το τελευταίο στοιχείο που χαρακτηρίζει έναν Άγγλο φίλαθλο είναι η εγκράτεια. Πριν καν ξεκινήσει οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση (ευρωπαϊκό/Μουντιάλ), οι Άγγλοι θεωρούν την ομάδα τους αν όχι ήδη νικήτρια, έστω φαβορί για την κατάκτηση. Πιστός σε αυτή τη νοοτροπία, ένας Άγγλος φίλαθλος χτύπησε τατουάζ με τη σημαία της Αγγλίας και την ατάκα "Νικητές του ευρωπαϊκού του 2016".

Ιδού:

Άγγλος έκανε τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει

Και να να πεις ότι η Αγγλία μας έχει θαμπώσει με τις εμφανίσεις της. Μία ισοπαλία έχει στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων και μία νίκη με το ζόρι στο 90'+ κόντρα στην Ουαλία. Φαντάσου να είχε κάνει και δύο εμφατικές νίκες, τι τατουάζ θα είχε κάνει ο συγκεκριμένος φίλαθλος.

Αν, η Αγγλία δεν κατακτήσει αυτό το ευρωπαϊκό, ενδεχόμενο το οποίο συγκεντρώσει πάρα πολλές πιθανότητες, τι θα το κάνει το τατουάζ ο φίλος μας; Η περίπτωσή του, θυμίζει ερωτευμένο " Larry" που για να δείξει το πάθος του για την κοπέλα του, χτυπάει το όνομά της σε τατουάζ. Μετά από λίγο καιρό χωρίζει και προσπαθεί να βρει ένα νέο σχέδιο για να καλύψει το παλιό.

Οπότε, είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα χρόνου για τον φίλο μας να βάλει μια άλλη σημαία πάνω από αυτή της Αγγλίας. Αλήθεια τι τατουάζ λέτε να έχει στο άλλο χέρι; Δεν δείχνει να είναι από εκείνους τους "λάρηδες" που χτυπάνε τατουάζ του τύπου "Mary <3" ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκατοντάδες Ιρλανδοί φίλαθλοι κάνουν καντάδα σε Γαλλίδα
Πορνοστάρ: "Βάλε 2 γκολ και θα κάνουμε 16 ώρες σεξ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK