Εκατοντάδες Ιρλανδοί φίλαθλοι κάνουν καντάδα σε Γαλλίδα

Μία σπάνια στιγμή έζησε Γαλλίδα που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες... ρομαντικούς Ιρλανδούς. Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι της Ιρλανδίας τραγούδησαν ένα ερωτικό κομμάτι σε Γαλλίδα που απόλαυσε αυτή τη σπάνια στιγμή. Δείτε το VIDEO με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Οι Ιρλανδοί έχουν κλέψει την παράσταση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γαλλία, για καλό λόγο. Την ώρα που η διοργάνωση στιγματίζεται από τα καθημερινά επεισόδια οπαδών, οι φίλοι της Ιρλανδίας φροντίζουν να συμπεριφέρονται καθαρά... ποδοσφαιρικά. Με τραγούδια, συνθήματα και... καντάδες.

Ναι, καλά διαβάσατε. Καντάδες. Θέλοντας να γίνουν... "Larrys" στη θέση του "Larry", τραγούδησαν το γνωστό "i love you baby" σε Γαλλίδα που βρέθηκε στο δρόμο τους. Φανταστείτε περισσότερο από 100 Ιρλανδοί να τραγουδούν ρομαντικό τραγούδι σε κοπέλα και αυτή να κάθεται στη μέση και να απολαμβάνει τη σπάνια στιγμή.

Αυτά είθισται να τα κάνει μόνο ο "Larrys" για να ρίξει... γκομενάκια. Μέχρι να ρίξει το επόμενο, απολαύστε το πραγματικά εξαιρετικό video: