Ισλανδός πρόεδρος: "Γιατί να κάτσω στα VIP";

Από την κερκίδα με τους υπόλοιπους φιλάθλους θα παρακολουθήσει ο Ισλανδός πρόεδρος το Γαλλία-Ισλανδία.

Ισλανδός πρόεδρος: "Γιατί να κάτσω στα VIP";

Οι Ισλανδοί όχι μόνο έχουν παίξει καλύτερα από τις περισσότερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας, αλλά έχουν και πολύ καλύτερους πολιτικούς από τις περισσότερες χώρες που συμμετέχουν σε αυτό.

Τρανή απόδειξη ο Gudni Johannesson, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ισλανδίας, ο οποίος μιλώντας στο CNN δήλωσε σχετικά με τον ερχόμενο προημιτελικό της ομάδας της πατρίδας του με τη Γαλλία:

"Γιατί να καθίσω στα VIP πίνοντας σαμπάνια, αφού αυτό μπορώ να το κάνω σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Θα βρίσκομαι στην κερκίδα με τους φιλάθλους μας και θα φοράω τη φανέλα της Ισλανδίας".

Gudni Johannesson reacts during a news conference in Kopavogur near Reykjavik, Iceland on May 5, 2016. Icelanders elected historian Johannesson on June 25, 2016 as their first new president in 20 years. Picture taken May 5, 2016. REUTERS/Geirix FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES - RTX2IB4X
Gudni Johannesson REUTERS

Όσον αφορά τους Γάλλους είπε: "Με όλο μου το σεβασμό προς τη γαλλική ομάδα, δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσουν".

Ο Johannesson, βρισκόταν στο γήπεδο της Νις, όπου οι Ισλανδοί, απέκλεισαν τους Άγγλους. "Ήταν φανταστικό να βρίσκεσαι εκεί και να πανηγυρίζεις για την ομάδα σου που πήρε ένα τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα. Κλαίγαμε από χαρά".

Η πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, είναι πολύ σημαντική για την Ισλανδία. Δείχνει πως αν βάλεις ένα στόχο, δουλέψεις ομαδικά και έχεις πειθαρχία, μπορείς να τον πετύχεις".

Πολύ ωραίος τύπος ο Ισλανδός πρόεδρος. Μακάρι και ο εκάστοτε δικός μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις να καθόταν στην κερκίδα με τους φιλάθλους της Εθνικής μας.

Βέβαια, ο Ισλανδός ανεξάρτητα από ότι είναι ωραίος τύπος, ίσως έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του. Όπως θα είναι χαμένος και ομοιόμορφος, λόγω της φανέλας, στην εξέδρα των Ισλανδών, θα μπορεί να πλευρίσει όποιο κορίτσι θέλει, χωρίς να τον πιάσουν οι κάμερες.

Έτσι και κουλ θα δείχνει και τον αγώνα θα δει και γκομενάκι θα χτυπήσει. Θα είναι " Larrys".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!
Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK