Κλαρκ: Ο Ιρλανδός "κρυφο-Larrys"

Ο Κλαρκ άργησε, αλλά με μια κίνηση του έδειξε ποιος είναι ο Larrys της ημέρας.

Κλαρκ: Ο Ιρλανδός "κρυφο-Larrys"

Το να εντοπίσεις έναν " Larry" μέσα στο γήπεδο δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όλοι σαν τον Ντέιβιντ Γκέτα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πάνω από το κεφάλι τους υπάρχει ένα νοητό βελάκι που γράφει "Larry" και αναβοσβήνει. Υπάρχουν και πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ιρλανδού Κλαρκ που αν δεν φανερωθούν από μόνοι τους, δύσκολα μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

Ο Κλαρκ ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στη Σουηδία με μέγα πάθος, όπως όλη η Ιρλανδία. Έμπαινε στις φάσεις με μεγάλη μαχητικότητα και δεν άφηνε ποτέ τον αντίπαλο να του ξεφύγει. Κάτι, όμως, τον βασάνιζε. Δεν βρισκόταν ψυχή τε και σώματι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σκέψεις που δεν θα έπρεπε (;) του τριβέλιζαν το μυαλό.

Εκεί που η ομάδα του προηγούνταν με 1-0 και έδειχνε ικανή να πετύχει και δεύτερο γκολ και να κλειδώσει την υπόθεση νίκη, το μυαλό του θόλωσε. Σκέφτηκε τη γυναίκα του; Σκέφτηκε τα κορίτσια στην κερκίδα, στα οποία πλάι θα θελε να βρίσκεται αντί να ιδροκοπά στα γρασίδια; Άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σκέψη του πήγε σε κάποιο θυληκό και ξύπνησε τον " Larry" μέσα του.

Έγινε η σέντρα από τους Σουηδούς στην περιοχή της Ιρλανδίας και ο Κλαρκ αντί να την διώξει ή να την στείλει κόρνερ όπως έκανε πετυχημένα μέχρι τότε, λύγισε. Ο Λαρισμός του υπερίσχυσε της ιδιότητας του ως ποδοσφαιριστή και αφέθηκε σε σκέψεις που είχε υποσχεθεί να αφήσει εκτός γηπέδου για ένα έστω ενενηντάλεπτο.

Κλαρκ: Ο Ιρλανδός "κρυφο-Larrys"
Κλαρκ

Η μπάλα ήρθε στο κεφάλι του, αλλά εκείνος δεν την είδε σαν εχθρό. Την είδε σαν μία αιθέρια ύπαρξη την οποία ήθελε να σπρώξει γλυκά στο βάθος του κρεβατιού του. Και έτσι έκανε. Την έσπρωξε γλυκά στο βάθος της εστίας της ομάδας του.

Αξίζει ένα μακρόσυρτο "ουουου" σε αυτόν τον " Larry"; Πριν τον γιουχάρεις, ξανασκέψου το. Δεν έχεις θολώσει και εσύ με τέτοιες σκέψεις κάποια στιγμή της ζωής σου που δεν έπρεπε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΚΟΜΗ:

Ιρλανδοί "έδωσαν στεγνά" τον "Larry" κολλητό τους
Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

News 24/7

24MEDIA NETWORK