Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση του Μέσι από την Αργεντινή;

Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;
Μέσι

Έχασες λέει τέσσερις τελικούς με την εθνική Αργεντινής και θα τα παρατήσεις από την "αλμπισελέστε"; Είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή ολόκληρη Μπενφίκα με οχτώ συνεχόμενους χαμένους τελικούς σε ευρωπαϊκά κύπελλα τι να κάνει; Να αποσυρθεί από πορτογαλικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Ή να πυροβολήσει τον αετό;

Για σοβαρέψου! Έχεις ακόμα τουλάχιστον ένα Μουντιάλ και δύο Κόπα Αμέρικα. Δεν μπορεί, κάποιο από τα τρία θα σου κάτσει. Ας ελπίσουμε ότι έστω σε ένα από τα τρία θα είναι τραυματίας ο χασογκόλης ο Ιγκουαΐν. Ακόμα κι αν είναι σώο το παλικάρι, άσκησε βέτο και μην τον αφήσεις να παίξει σε τελικό, αφού δεν είναι γραφτό του να σκοράρει.

Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;
Κριστιάνο Ρονάλντο

Συνέχισε να παίζεις για πάρτη σου, για τον κόσμο που δεν σε χορταίνει και για να πάρεις και μια μεγάλη κούπα και να σταματήσει να το παίζει ιστορία ο Μαραντόνα. Άσε που είναι και ο Ρονάλντο από την άλλη πλευρά και με τα ψέματα μπορεί να πάρει το φετινό ευρωπαϊκό με την Πορτογαλία χωρίς να κάνει ούτε μία νίκη. Ποιος τον ακούσει αυτόν και τους φίλους του τότε!

Πιστεύω, πως ό,τι είπες το είπες πάνω στην πίκρα της στιγμής. Λογικό. Έχασες το πέναλτι και ένιωσες το βάρος της αποτυχίας στους ώμους σου. Μην ξεχνάς, όμως, ποιος πήγε την Αργεντινή στον τελικό. Ποιος είχε στον ημιτελικό με τις Η.Π.Α. ένα γκολ-φάουλ και τρεις ασίστ! Σε αφήνουμε να το ξανασκεφτείς Λίο και να πάρεις τη σωστή απόφαση. Αυτή που είναι σωστή για όλους μας.

Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;
Μέσι

Έχω, βέβαια, μια μικρή υποψία. Μια υποψία που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επιβεβαιώσεις. Ότι πίσω από αυτή την αποχώρηση δεν βρίσκεται η απογοήτευση σου για τους τέσσερις χαμένους τελικούς, ούτε η κούρασή σου για τα δεκάδες παιχνίδια που δίνεις κάθε χρόνο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής. Αλλά μια γυναίκα. Η γυναίκα σου; Κάποια άλλη; Δεν ξέρω.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, να αφήσεις δηλαδή την μπάλα με τη Αργεντινή για να βλέπεις περισσότερο μια γυναίκα, θα ανακηρυχθείς επισήμως σε " Larry" της χρονιάς. Ελπίζω ότι πρόκειται για ένα τραβηγμένο σενάριο και περιμένω να με βγάλεις τρελό.

#NotevayasLeo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποια μπάλα; Ο Μπενζεμά απολαμβάνει τα μπάνια του
Ο τρομερός ντριμπλέρ, τερματοφύλακας της Ιρλανδίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK