Μια γάτα έκοψε την μπάλα στον κόουτς της Ρωσίας!

Ο λόγος για τον οποίο ο Σλούτσκι δεν έκανε ποτέ καριέρα τερματοφύλακα.

Μια γάτα έκοψε την μπάλα στον κόουτς της Ρωσίας!

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Λεονίντ Σλούτσκι, προπονητή της Ρωσίας, μετά και την ήττα με 3-0 από την Ουαλία. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μαγνητοσκοπηθεί η στιγμή που θα προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για την κακή απόδοση της ομάδας στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ας μη ξεφεύγουμε, όμως, από το θέμα μας, το οποίο είναι η ποδοσφαιρική καριέρα του Σλούτσκι. Ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ο νεότερος (45 ετών) προπονητής της διοργάνωσης, σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 19. Όχι με την κλασική δικαιολογία που χρησιμοποιούμε όλοι μας, ότι και καλά ήμασταν πολύ μεγάλα ταλέντα, αλλά ήμασταν άτυχοι και πάθαμε χιαστούς, αλλά με μια ακόμη χειρότερη. Ο Σλούτσκι σταμάτησε την μπάλα εξαιτίας μιας γάτας!

CSKA Moscow coach Leonid Slutsky reacts after their Group B Champions League soccer match against Besiktas at Inonu Stadium in Istanbul, Turkey, Tuesday, Dec. 8, 2009. CSKA won the match 2-1. (AP Photo/Ibrahim Usta)
CSKA Moscow coach Leonid Slutsky reacts after their Group B Champions League soccer match against Besiktas at Inonu Stadium in Istanbul, Turkey, Tuesday, Dec. 8, 2009. CSKA won the match 2-1. (AP Photo/Ibrahim Usta) ASSOCIATED PRESS

Ο γεννημένος στη Μόσχα προπονητής, αγωνιζόταν στην θέση του τερματοφύλακα και πρόλαβε να παίξει μόλις 13 παιχνίδια ως επαγγελματίας, αφού στα 19 του έπεσε από ένα δέντρο στην προσπάθεια του να σώσει τη γάτα του γείτονα και τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά το γόνατό του.

Αφού πέρασε ένας χρόνος από τον τραυματισμό, του ανακοινώθηκε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει ξανά μπάλα. Έτσι το έριξε στην προπονητική, αναλαμβάνοντας την ΤΣΣΚΑ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Καθόλου άσχημα!

FILE - In this Saturday, Sept. 5, 2015 file photo, Russia's head coach Leonid Slutsky gestures during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow. (AP Photo/Denis Tyrin, File)
FILE - In this Saturday, Sept. 5, 2015 file photo, Russia's head coach Leonid Slutsky gestures during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow. (AP Photo/Denis Tyrin, File) ASSOCIATED PRESS

Αυτό, όμως, που έχει μείνει αδιευκρίνιστο, είναι το γιατί έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα για να σώσει τη γάτα του γείτονα. Μήπως επρόκειτο για γειτόνισσα και συγκεκριμένα για καμια μικρή Ρωσίδα, για χάρη της οποίας θυσίασε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ, πάντως αν ισχύει αυτό το σενάριο θα πρόκειται για περίπτωση ύψιστου " λαρισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άγγλος έκανε τατουάζ για το οποίο μάλλον θα μετανιώσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK