Μπενζεμά: Ο υπερήφανος "Larrys"!

Ό Μπενζεμά δεν είναι "Larrys" μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις.

Μπενζεμά: Ο υπερήφανος "Larrys"!
Καρίμ Μπενζεμά

Οι περισσότεροι " λάρηδες" λειτουργούν στη ζούλα. Αν και θυσιάζουν ένα παιχνίδι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για να βγουν για καμάκι ή για να δουν την κοπέλα τους, δεν το παραδέχονται. Στην παρέα των κολλητών, που τους περιμένει με λουκάνικα και μπριζόλες να σιγοψήνονται στο μπάρμπεκιου, λένε δικαιολογίες του τύπου: "Έχουμε επέτειο με τη Μαιρούλα. Δεν λέει να την αφήσω μόνη", "Είμαι κομμάτια από τη δουλειά και θα χω κοιμηθεί μέχρι το ημίχρονο"...

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν ανήκει σε αυτή τη συνομοταξία "λάρηδων". Δεν πρόκειται να χάσει κανένα ματς, λέγοντας στον Ντεσάμπ, πως τάχα μου νιώθει τσιμπήματα στον μηρό, ούτε πρόκειται να πάρει δύο κίτρινες σε τριάντα λεπτά σαν άλλος Λορίκ Τσάνα.

Μπενζεμά: Ο υπερήφανος "Larrys"!

Ο Μπενζεμά δεν κατεβαίνει καν στο ευρωπαϊκό. Θα συμφωνήσω μαζί σας, πως δεν ήταν δική του επιλογή, αλλά της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε μια σημαντική παράμετρο. Στην ουσία ο Μπενζεμά επέλεξε να τον αποκλείσει η ομοσπονδία, αφού τα τελευταία χρόνια μπλέχτηκε σε όποιο πιθανό σκάνδαλο υπάρχει. Ναρκωτικά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και απειλές σε συμπαίκτες του για δημοσιοποίηση sextapes (βλ. Βαλμπουενά).

Αφού, λοιπόν, έκανε ό,τι πρέπει για να αποκλειστεί, όταν ο Πογκμπά, ο Γκριεζμάν και ο Κομάν έκαναν προετοιμασία με τους "τρικολόρ", εκείνος έπινε μπίρες με τους κολλητούς από το γκέτο στα προάστια της Λιόν. Έβγαινε με κορίτσια, τύπου Ριάνα και δεν του καιγόταν καρφί για το πότε κι αν θα είναι έτοιμη η εθνική.

Και τώρα που το ευρωπαϊκό βρίσκεται σε εξέλιξη, προκαλεί τους Γάλλους ποστάροντας στο instagram φωτογραφίες σαν κι αυτή:

Μπενζεμά: Ο υπερήφανος "Larrys"!
Καρίμ Μπενζεμά

(Αλήθεια, ποιος/ΠΟΙΑ μπορεί να έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία;)

Καρίμ Μπενζεμά. Ο " Larrys" ο ντόμπρος, ο σωστός, ο πρόστυχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι "Λάρηδες" της 1ης αγωνιστικής
Κλαρκ: Ο Ιρλανδός "κρυφο-Larrys"

News 24/7

24MEDIA NETWORK