Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

Ο Larrys έκανε την εμφάνισή του στα γήπεδα της Γαλλίας και έκανε το αυτονόητο. Προτίμησε τα γκομενικά από το ποδόσφαιρο. Ο Λορίκ Τσάνα της Αλβανίας κέρδισε μια θέση στην καρδιά του Larry.

Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

Ο Λορίκ Τσάνα είναι η επιτομή του Larry. Ο άνθρωπος που... σέβεται τον εαυτό του και βάζει σε πρώτη μοίρα τα... γκομενικά, χωρίς να "κρεμάει" την ομάδα του στις υποχρεώσεις της στο Euro 2016.

Ο ποδοσφαιριστής της Αλβανίας έκανε το απλό. Στην ιστορική πρεμιέρα της ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ελβετία, στον σαββατιάτικο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ήταν εκεί. Στρατιώτης. Ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα των Αλβανών, αλλά κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια λίγο μετά τη συμπλήρωση του μισάωρου.

Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

Τίμιος! Ο υπέρτατος αυτός Larry, θα μπορούσε να είναι ο κλασικός "γκομενάκιας" που δεν αφήνει το ραντεβού με το πιπίνι για κανένα ματς, για κανένα Euro. Γιατί όλα συνδυάζονται. Και η μπάλα και η βραδινή έξοδος με τον έρωτα.

Μπορεί να έφυγε απογοητευμένος από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην άκρη του μυαλού του σκεφτόταν το ρομαντικό βράδυ που θα περάσει με τη λατρεία, οπότε όλα καλά. Είναι το κλασικό παράδειγμα όταν έχεις κανονίσει 5x5 με φίλους, αλλά η κοπέλα σε πιέζει να πάτε σινεμά. Τα συνδυάζεις και τα δύο με πανέξυπνο τρόπο. Γιατί ο Larrys πάνω απ' όλα είναι ο... Μαγκάιβερ των "παντοφλάκηδων".

Εκτός αν είσαι ο Ράμσεϊ που καρφώνεσαι με τη μία.

Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

Γιατί αποκλείεται να είναι δική σου επιλογή το συγκεκριμένο κούρεμα που συνδυάζεται με χρώμα που θυμίζει ρέιβ πάρτι. Εκεί, μέχρι και ο Larrys σηκώνει τα χέρια ψηλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK