"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!

Ένας συντάκτης του Contra.gr βγάζει τα συμπεράσματά του για τον Πίρλο μέσω ενός tweet του.

"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!
Πίρλο

Μόνο εσύ Αντρέα. Μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Να αντιμετωπίζει η χώρα σου ως αουτσάιντερ στους "16" του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία και εσύ να είσαι τόσο χαλαρός. Και όχι μόνο να είσαι χαλαρός, αλλά να μας το δείχνεις κιόλας:

"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!
Αντρέα Πίρλο

Οποιοσδήποτε άλλος και να ανέβαζε μια τέτοια φωτογραφία θα γινόταν αντικείμενο χλευασμού. Ότι και καλά έχει αράξει στον καναπέ του ο κακομοίρης, αφού δεν τον κάλεσε ο Κόντε στην εθνική Ιταλίας και ότι προσπαθεί να το παίξει άνετος, ενώ τρώγεται με τα ρούχα του.

Προφανώς θα γίνονταν σχόλια ακόμα και για τις ενδυματολογικές του επιλογές, όσες δηλαδή μπορεί να αποκαλύψει το τμήμα του σώματός του από τον αστράγαλο και κάτω: "Φοράει παπούτσια χωρίς κάλτσες ο βλάχος" ή "τέτοια παπούτσια δεν φοράνε ούτε στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη".

Εσύ, όμως, Αντρέα είσαι κάτι άλλο. Κάτι μεγαλύτερο. Αυτό που για τους άλλους είναι ντροπή, για σένα είναι άποψη, στιλ, ιδέα. Στοιχηματίζω πως μετά από αυτό σου το tweet, αυξήθηκαν 50% οι πωλήσεις του συγκεκριμένου είδους παπουτσιού στην Ιταλία.

Ανάλογο ποστάρισμα στα social media είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα ο Καρίμ Μπενζεμά και το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει τον εκνευρισμό των Γάλλων και να ακούσει τα σχολιανά του.

"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!

Συγγνώμη Αντρέα. Το ξέρω πως και μόνο η σύγκριση με τον Καρίμ αποτελεί ύβρι, αλλά ήθελα να αναδείξω ακόμα περισσότερο το μεγαλείο σου στον κόσμο.

Η αφαιρετικότητα της φωτογραφίας είναι άλλο ένα στοιχείο που συντελεί στο μύθο σου. Αφήνεις τη φαντασία μας να καλπάσει για το τι συμβαίνει από τους αστραγάλους σου και πάνω. Κρατάς ένα ποτήρι κρασί, το οποίο κουνάς ελαφρά σαν έμπειρος γευσιγνώστης, για να αναδυθούν τα κρυφά του αρώματα; Διαβάζεις τη "Θεία Κωμωδία" του Δάντη, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην τηλεόραση; Ή έχεις γύρω σου 2-3 αιθέριες υπάρξεις που σου κάνουν μασάζ, σε ταΐζουν ρόγες από σταφύλι και σε ρένουν με ροδόνερο για να δροσιστείς;

Αντρέα, ακόμα και αν το επόμενο σου tweet, έδειχνε εσένα με κλειστή την τηλεόραση και αγκαλιά με τις αιθέριες υπάρξεις, ακόμα δηλαδή κι αν γινόσουν ο μεγαλύτερος " Larrys" κανείς δεν θα σε κατηγορούσε. Ίσα ίσα, όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε λίγο από το μεγαλείο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λίο, μας κάνεις πλάκα, έτσι;
Ποια μπάλα; Ο Μπενζεμά απολαμβάνει τα μπάνια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK