Τα έχωσε η κυρία Βάρντι στους φίλους της Λέστερ!

Ο Τζέιμι Βάρντι άκουσε διάφορα σχόλια από τους φίλους της Λέστερ για την προγραμματισμένη μεταγραφή του Άγγλου στην Άρσεναλ. Όταν αυτή δεν έγινε, η κυρία Βάρντι πήρε το αίμα της πίσω!

Πριν λίγες εβδομάδες τα αγγλικά ΜΜΕ ήθελαν τον Τζέιμι Βάρντι, την αποκάλυψη της περασμένης σεζόν στην Premier League, να βρίσκεται μια ανάσα από την Άρσεναλ. Αυτή η είδηση και το γεγονός πως ο Βάρντι δήλωσε πως θα έπαιρνε την τελική του απόφαση σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού στη Γαλλία, δυσαρέστησε τους φίλους της Λέστερ, οι οποίοι τα έβαλαν τόσο με τον Άγγλο επιθετικό όσο και με τη γυναίκα του.

Πριν λίγες μέρες, η Λέστερ ανακοίνωσε πως ο Βάρντι υπέγραψε νέο 4ετές συμβόλαιο με τις "αλεπούδες" και τώρα ήρθε η σειρά της κυρίας Βάρντι να πάρει το αίμα της πίσω. Συγκεκριμένα, ξέσπασε μέσω του twitter απέναντι σε όσους τα είχαν βάλει με εκείνη και τον άντρα της:

Μπράβο στη σύζυγο Βάρντι που είχε το θάρρος να βγει και να υπερασπιστεί τον ευατό της και τον άντρα της. Αλλά ο Τζέιμι πού είναι; Κάνει τον "Larry" και αφήνει τη γυναίκα του να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Ντροπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιπριάνι: "Αν το πάρει η Ιταλία, θα τα βγάλω όλα"!
Μια γάτα έκοψε την μπάλα στον κόουτς της Ρωσίας!