"Τρόλαραν" τον Στέρλινγκ στο twitter

Ο Στέλρινγκ συνεχίζει να μην αποδίδει τα αναμενόμενα για την Εθνική Αγγλίας και οι Άγγλοι βρήκαν παλιά του tweets για να τον "τρολάρουν".

"Τρόλαραν" τον Στέρλινγκ στο twitter
Στέρλινγκ

Κάτι δεν πάει καλά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε αυτό το ευρωπαϊκό, είναι εμφανές. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, είναι δραστήριος και διατηρεί τη γνωστή του ταχύτητα, αλλά όποτε παίρνει την μπάλα καταστρέφει τις επιθέσεις της ομάδας του.

Με την μπάλα στα πόδια αρχίζει και τρέχει σαν άλλος "Forrest Gump", χωρίς να σταματάει πουθενά, χωρίς να στρίβει και χωρίς να κάνει ένα σουτ της προκοπής. Όπως γράφτηκε και στο twitter:

Οι Άγγλοι φίλαθλοι, οι οποίοι μετά την αγχωτική νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Ουαλία, αποθέωσαν παίκτες όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Κάιλ Γουόκερ και ο Ντάνιελ Στάριτζ για την απόδοσή τους, ασχολήθηκαν και με την χαμηλή απόδοση του Στέρλινγκ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν αρκέστηκαν, όμως, στο να σχολιάσουν πόσο κακός ή αναποτελεσματικός ήταν. Έκαναν κάτι πιο ευρηματικό. Βρήκαν παλιά tweets του διεθνούς επιθετικού, τα οποία θα μπορούσαν να εξηγήσουν άνετα την απόδοση του κόντρα στην Ουαλία.

Ιδού:

"Τρόλαραν" τον Στέρλινγκ στο twitter
Στέρλινγκ

Ραχίμ, αν μετά από αυτά τα tweets, πει κανείς ότι είσαι μέγας " Larrys" θα έχει άδικο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπενζεμά: Ο υπερήφανος "Larrys"
Οι "Λάρηδες" της 1ης αγωνιστικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK