Τραμπ: "Ο τελικός στο Μιλγουόκι"

Ο Λεπτολόγος αποκαλύπτει το αποκλειστικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ, για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ, στο Μιλγουόκι. Γουορλντ εξλούσιβ...

Τραμπ: "Ο τελικός στο Μιλγουόκι"

O Ντόναλντ Τραμπ, έξυσε το κεφάλι του και το νύχι του πήρε λίγο από την πορτοκαλί βαφή που του είχε πάρει δώρο η Μελάνια, το προηγούμενο βράδυ: "Νταμ, φακ. Σαν μπάσκετμπολ έγινα, ο μαδερφάκερ" σχολίασε ο πρόεδρος, ενώ ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, έκανε ότι κοιτούσε αδιάφορος τα μέιλ του στο κινητό του τηλέφωνο. Για να σκοτώσει την ώρα του, ο Ντόναλντ έβαλε τη δορυφορική τηλεόραση στο οβάλ Γραφείο, να παίζει...

"Μίστερ πρέζιντεντ, οι διαδηλώσεις συνεχίζονται σε όλες τις Γιουνάιτεντ Στέιτς" ψέλλισε ο επιτελάρχης. Ο Ντόναλντ, τον κάρφωσε με το ψυχρό του βλέμμα: "Γιου αρ φάιαρντ" του φώναξε, όπως έκανε πριν από χρόνια στο ριάλιτι σόου, το οποίο τον έκανε και διάσημο: "Χα, χα, χα. Τσίμπησες άσχολ; Αστειευόμουν, απλά. Τζαστ κίντινγκ. Μην μου πρήζεις τα μπολς με τους αναρχικούς που διαμαρτύρονται, κάτι θα σκεφτώ. Άσε με τώρα, γιατί αρχίζει το the voice, που βλέπω στην γκρικ τι βι. Μια χαρά σόου, μου φαίνεται. Έχουν γούστο οι Έλληνες τελικά..."

Ο επιτελάρχης κοίταξε προς τα πάνω ψιθυρίζοντας το god bless USA, έκλεισε διακριτικά την πόρτα, την ώρα που ο Ντόναλντ, άλλαζε με το τηλεκοντρόλ τα διεθνή κανάλια. Είχε υπολογίσει (ως συνήθως) λάθος την ώρα και αντί να πέσει κατευθείαν στο The Voice, έπεσε πάνω στις ειδήσεις. Αφού ξεκαρδίστηκε στα γέλια με δυο περίεργους τύπους, που μιλούσαν σε μια περίεργη αίθουσα, με μικρόφωνα, από πάνω τους ένας άλλος περίεργος χτύπαγε το κουδούνι και από κάτω άλλοι περίεργοι, είτε χασκογελούσαν, είτε χειροκροτούσαν, είτε δεν έκαναν κάτι συγκεκριμένο, βαρέθηκε. Ήρθε η ώρα των σπορ, όμως και τότε φώναξε το μεταφραστή των ελληνικών.

"Γουέλ, γκρικ-μπόι, λέγε τι έκανε Λεμπαντιακός, στο σόκερ;"

Ο Έλληνας μεταφραστής, Γκας Σκαρ (Κώστας Σκορδομπούτσογλου, κανονικό όνομα, αλλά για ευνόητους λόγους το είχε προσαρμόσει το όνομά του στα αμερικάνικα πρότυπα) απόρησε: "Μίστερ πρέζιντεντ, με όλο το σεβασμό, αλλά από που κι ως πού Λεμπαντιακός; Χάθηκαν οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα; Δε μπιγκ φορ, που λένε και οι Άγγλοι..." είπε

"Σαραπ μαδερφάκερ. Μάι φρεντ Τζον Κομπότις είναι δικός μου άνθρωπος. Αδερφός. Μπράδερ. Πες μου τι έκανε, μη σε πάρει ο διάολος και σε σηκώσει σαναβα μπιτς" ούρλιαξε ο Ντόναλντ. Ο μικρός του γιος, που τόση ώρα έβλεπε στο youtube αγώνα WWE, σήκωσε το κεφάλι και είπε: "Ντάντι, πλιζ..."

Ο Γκας Σκαρ, δεν είχε παρά να πει την αλήθεια: "Σόρι μίστερ πρέζιντεντ, αλλά έφαγε έξι γκολ".

Ο Τραμπ γούρλωσε τα μάτια: "Ο μάι γκαντ. Γουατ ε φακ. Μήπως να πάρω τον Τζον στο τηλέφωνο, να του πω καμιά καλή κουβέντα. Νο, νο, δεν είναι καλή αϊντία. Γουέλ, τι λέει αυτός τώρα; Κάτι για μπάσκετμπολ, αν δεν κάνω λάθος..."

"Ναι -απάντησε ο Σκαρ- αλλά δεν θα καταλάβετε. Ο μίστερ πρέζιντεντ της γκρικ φεντερέισον, έκανε δηλώσεις, για στρατούς οπαδών και φόβο εμπλοκής σε επεισόδια της μουσουλμανικής μειονότητας. Δεν ήθελε να πει αυτό, αλλά έτσι του βγήκε, εκείνη την ώρα. Ξέρετε ιν γκρις, έχουν καλό μπάσκετμπολ. Υπάρχει κι ένας εδώ καλός Έλληνας. Ο Giannis των Μιλγουόκι Μπακς..."

Ξαφνικά η μούρη του Τραμπ άστραψε: "Μάι φρεντ Γκας, θέλω να σε φιλήσω. Είσαι τζίνιους. Ω γες. Αυτό είναι. Πήγαινε έξω και φώναξε μου τον υπουργό των εξωτερικών..."

Ο Σκαρ, έφυγε χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει. Το ίδιο ένιωθε και ο υπουργός μπαίνοντας στο Οβάλ Γραφείο. Νόμιζε ότι ο Ντόναλντ θα ήθελε να παίξει ξανά μαζί του, assassin's creed.

Τραμπ: "Ο τελικός στο Μιλγουόκι"

"Μίνιστερ, έχω μια λαμπρή ιδέα" είπε ο πρόεδρος και πριν προλάβει ο υπουργός να ρωτήσει, ο Ντόναλντ εξήγησε: "Θα διοργανώσουμε στο Μιλγουόκι, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ιν μπάσκετμπολ! Μη με κοιτάς σαν ιντιοτ, δι ιζ πόλιτκς, όχι αστεία. Όπως έμαθα, στην Ελλάδα, έχουν πρόμπλεμ με τα γήπεδα, ή με τον αγώνα για το Κύπελλο, ή με τον κόσμο που πάει στο γήπεδο. Δεν κατάλαβα βέρι γκουντ, αλλά κάτι είπανε και για μούσλιμς. Μουσουλμάνους, γιου νόου..."

- Αι νόου, απάντησε όχι όμως με σιγουριά, ο υπουργός

"Οκέι. Λίσεν τώρα τι θα κάνουμε. Θα στείλω μια προσωπική επιστολή στην γκρικ φεντερέισον και θα ζητάω σαν Ντόναλντ Τραμπ, να κάνουμε εμείς στο Μιλγουόκι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Γέα μπέιμπι. Γράψε ότι το τζάμπολ θα το κάνει ο Giannis, για να δώσουμε σελεμπρέισον στο γκέιμ. Κι έτσι μίστερ πρέζιντεντ, θα γλιτώσετε από τους μουσουλμάνους..."

- Υπάρχει όμως ένα πρόμπλεμ, είπε ο Υπουργός...

Ο Τραμπ γύρισε και τον κοίταξε έκπληκτος: "Γουάτ πρόμπλεμ;"

"Ο Giannis είναι μαύρος..."

Ο Ντόναλντ έκανε μια γκριμάτσα και ψιθύρισε: "Φακινγκ μπάσκετμπολ. Καλά τα έλεγε ένας εκεί πέρα στο Ελλάντα, ότι το ΝΒΑ είναι για πιθήκους...."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η δίκη μου αλήθεια για το Contra.gr"
BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK