Δρομολογημένη η... πράσινη αλλαγή

Το "Ψαροντούφεκο" έκανε καλή... ψαριά και έβγαλε... φρέσκες πληροφορίες που κάνουν λόγο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Σε ποια θέση αναζητούν παίκτη οι "πράσινοι" και ποιανού τη θέση θα... φάει.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
paskoual panathinaikos omadiki EUROKINISSI

Μπορεί να μην το… διαλαλεί δεξιά και αριστερά, όμως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται προς αναζήτηση τουλάχιστον ενός ξένου παίκτη οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν και της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι αναζητούν σε πρώτη φάση έναν γκαρντ προκειμένου να πάρει τη θέση του Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικανός γκαρντ με εξαίρεση το ματς με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, στα υπόλοιπα ήταν είτε εκτός κλίματος, είτε εκτός ρυθμού, είτε απλός θεατής από τον πάγκο. Σίγουρα ο Πασκουάλ περίμενε πολλά περισσότερα από τον βετεράνο γκαρντ και έκανε αρκετή υπομονή για να τον… περιμένει να αποκτήσει σταθερότητα. Όμως αυτός παραμένει "λίγος" για τα ματς της Ευρωλίγκα και απλά ανεκτός σε κάποια ματς της Α1.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε αλλαγή αν δεν βρουν κάτι πραγματικά καλό, αυτό που αποκαλούμε «ευκαιρία», είτε από το "κόψιμο" κάποιας άλλης ομάδας είτε από κάποιο "λαυράκι" από τις ΗΠΑ με μικρές πιθανότητες πάντως στο δεύτερο σενάριο.

Εκτός του γκαρντ στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά και για σέντερ, έρευνα ακόμη πιο δύσκολη από αυτή για γκαρντ μιας και οι καλοί ψηλοί που κάνουν τη διαφορά είναι λίγοι, ακριβοί και όχι ιδιαίτερα προσιτοί. Εκεί που ποντάρουν οι πράσινοι είναι στο να βρουν κάποια ευκαιρία παίκτη ομάδας του EuroCup που θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το σίγουρο είναι ότι η αλλαγή ή οι αλλαγές έχουν δρομολογηθεί και είτε μέχρι το τέλος του χρόνου είτε μέχρι αρχές Γενάρη θα υπάρξουν εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK