Η Καπογιάννη είχε φύγει εδώ και μήνες, ο Μίσσας ήταν έτοιμος από καιρό...

Ουδεμία έκπληξη για το διαζύγιο της Ελένης Καπογιάννη με τον Ολυμπιακό και την αναβάθμιση του Κώστα Μίσσα. Το Ψαροντούφεκο του Contra.gr σας φρεσκάρει τη μνήμη και εξηγεί.

Η Καπογιάννη είχε φύγει εδώ και μήνες, ο Μίσσας ήταν έτοιμος από καιρό...

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας αλλαγής έλαβε χώρα την Κυριακή στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μία αλλαγή που επί της ουσίας είχε γίνει την άνοιξη του 2017 αλλά πήρε… αναστολή λόγω Εθνικής Ανδρών.Και εξηγούμαστε…

Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που κάνει «κουμάντο» στην νταμπλούχο ομάδα μπάσκετ γυναικών είχαν απογοητευτεί με την περσινή πορεία στο EuroCup αφού παρά το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα, με βάση τη… μισή Εθνική Γυναικών (Μάλτση, Καλτσίδου, Δημητράκου, Χατζηνικολάου) δεν προχώρησε όσο θα περίμενε κανείς.

Έτσι στις 23 Απριλίου 2017 ανακοινώθηκε η πρόσληψη του μέχρι τότε σύμβουλου των Εθνικών ομάδων Κώστα Μίσσα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ήταν ηλίου φαεινότερο από τότε ότι ο «στρατηγός» θα αναλάμβανε με το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Όμως, στις αρχές του καλοκαιριού προέκυψε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ανδρών στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ και έτσι η «αλλαγή» θέσης πάγωσε για λίγους μήνες.

Η Καπογιάννη παρέμεινε στο πόστο της αλλά οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνώριζαν ότι μετρούσε… αντίστροφa. Ο Μίσσας μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική, έδωσε το παρόν στην παρουσίαση αμφότερων στα τέλη Οκτωβρίου αλλά τελικά δεν συμμετείχε ούτε στην προετοιμασία ούτε έδωσε το παρόν στους αγώνες της Εθνικής όπως είχε επισημάνει το contra.gr.

Και αυτό γιατί προτίμησε να μείνει στις τάξεις της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού που τις ίδιες μέρες έδινε κρίσιμους για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του EuroCup αγώνες ενώ ήταν προφανές ότι περίμενε να γίνει και επίσημα η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπως και συνέβη την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK