Γιάννη Αθηναίου, ήρθε η ώρα σου

O Ντάνιελ Χάκετ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να καλύψει το κενό. Ο Αθηναίου θα μπει στο rotation, ο Ματ Λοτζέσκι θα χρησιμοποιεί περισσότερο στο "2", ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη θέση "3". Ο Σπυριάρης εξηγεί.

Γιάννη Αθηναίου, ήρθε η ώρα σου

Η απάντηση στο "ενός κακού, μύρια έπονται" έχει δοθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λέγεται "ουδέν κακό αμιγές καλού" και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τις λύσεις που προέκυψαν από το σοβαρό πρόβλημα με τον Ντάνιελ Χάκετ.

Φυσικά δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή, είναι αστείο να το συζητάμε. Και το πιο ωραίο -στην προκειμένη περίπτωση- είναι ότι συζητούν, και σε πολλές περιπτώσεις θέλουν μεταγραφή, όσοι έλεγαν μέχρι πριν από λίγες ημέρες "πόσο αδικημένος είναι ο Γιάννης Αθηναίου"... Αυτοί, δηλαδή, που ήθελαν να τον δουν στο παρκέ, τώρα που έχει την ευκαιρία του, δεν πρέπει να την κυνηγήσει.

Ο,τι κι αν λέει ο κόσμος, η πραγματικότητα είναι μία: ο Γιάννης Αθηναίου που μέχρι να τραυματιστεί ο Αγραβάνης ήταν εκτός 12αδας και στην EuroLeague έπαιξε για πρώτη φορά κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, καλείται να βγει μπροστά και να δικαιωθεί που έκανε υπομονή τόσο καιρό. Είναι άδικο για οποιονδήποτε παίκτη να είναι θεατής στα περισσότερα ματς, αλλά η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Ειδικά έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση εφέτος στην Ευρώπη, με τα 30 παιχνίδια στην κανονική περίοδο.

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να πάρει τη θέση του Χάκετ ο Γιάννης Αθηναίου και να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Εχει τις δυνατότητες, είναι παίκτης που αρπάζει τις ευκαιρίες και ξέρει να βρίσκει ρυθμό. Ας μην ξεχνάμε την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στα Τρίκαλα και ήταν πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΑ

Βέβαια ο Σφαιρόπουλος έχει πληρότητα στο ρόστερ και μπορεί να καλύψει το κενό του Χάκετ και με πολλούς άλλους τρόπους. Θα παίξουν περισσότερο μαζί ο Σπανούλης και ο Γκριν, θα κατέβει στο "2" ο Λοτζέσκι, θα παίξει περισσότερο στο "3" ο Παπαπέτρου, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου στο "4" ο Αγραβάνης, τώρα που γυρίζει από τον τραυματισμό του.

Αυτό είναι το πλεονέκτημα των μεγάλων ρόστερ, ειδικά από τη μέση της σεζόν και μετά που είναι αναπόφευκτο να προκύψουν προβλήματα και απουσίες. Στην αρχή είναι δύσκολο να αποδεχτούν όλοι το ρόλο τους, αλλά όταν περνάει ο καιρός, έρχεται η κούραση και οι τραυματισμοί, όλες έχουν τις ευκαιρίες τους. Και δικαιώνονται όσοι έχουν υπομονή... Που πάντα είναι αρετή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ: Δυο μήνες εκτός ο Χάκετ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK