Αρνήθηκε Ολυμπιακό για το (ιταλικό) όνειρό του

Ποιο νέο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον οποίο "φλέρταρε" η... μισή Super League, τους αγνόησε όλους και προτίμησε από τα 17 χρόνια του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο αδερφός του που παίζει στον Αστέρα, ο... "νέος Κατσουράνης" και η συγκυρία της Ελλάς Βερόνα.

Αρνήθηκε Ολυμπιακό για το (ιταλικό) όνειρό του

Το... ποδοσφαιρικό επώνυμο Κυριακόπουλος παραπέμπει (σε επίπεδο Super League) στον Γιώργο Κυριακόπουλο. Πρόκειται για τον 20χρονο, διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες, αριστερό μπακ του Αστέρα Τρίπολης που στα τέλη Αυγούστου βρέθηκε μια ανάσα από την την Βίρτους Εντέλα αλλά η μη πώληση του Κεϊτά από την ομάδα της Serie B' δεν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του, παραμένοντας έτσι στην Τρίπολη (με... ανοικτό πάντως παράθυρο να φύγει τον Γενάρη).

Υπάρχει όμως και ο μικρότερος αδερφός του, Δημήτρης Κυριακόπουλος,επίσης αριστεροπόδαρος, που έκανε το όνειρό του – για διεθνή καριέρα- πραγματικότητα μόλις στα 17 του χρόνια! Η Ελλάς Βερόνα που αγωνίζεται πλέον στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας ανακοίνωσε προχθές την απόκτηση του Κυριακόπουλου Νο 2 από τον Φωστήρα Ομβρυάς ( σύλλογος στα περίχωρα της Πάτρας).

Τι εστί Δημητρης Κυριακόπουλος; Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια αριστερός μπακ, αριστερός χαφ και αριστερός εσωτερικός μέσος(8άρι), που για κάποιους στην Αχαϊα μπορεί να εξελιχθεί στον "νέο Κατσουράνη"!

Το ταλέντο του έκανε πολλούς σκάουτ και μάνατζερ από Ελλάδα και εξωτερικό, να πάνε και να τον δουν αγωνιζόμενο την τελευταία 2ετια. Και τη... μισή Super League να τον έχει προσέξει, να τον θέλει και να πλησιάζει την οικογένειά του. Αστέρας, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός και εσχάτως ο Ολυμπιακός ( έδειξε και το πιο έντονο ενδιαφέρον) τον προσέγγισαν για να τον εντάξουν στις Ακαδημίες τους.

Τελικά ο Δημήτρης Κυριακόπουλος "απαρνήθηκε" όλες τις ελληνικές... σειρήνες ακόμη και τις "ερυθρόλευκες" για να πάει και να δοκιμαστεί στην Βερόνα. Μετά από περίπου 15 ημέρες στην Ιταλία η πρώην ομάδα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου άναψε... πράσινο για την απόκτησή του και το deal ολοκληρώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου. Σε πρώτη φάση ο Κυριακόπουλος θα ενισχύσει την ομάδα της Βερόνα στην Πρικαβέρα (αν και νεότερος) ενώ θα κάνει και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK