Αυτό είναι το σπουδαίο deal για Μιραλάς!

Ο Μαρινάκης έκανε την τέλεια μεταγραφή, από κάθε άποψη, στο δεδομένο timing και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει πληροφορίες από την αγγλική πιάτσα agents που το αποδεικνύουν: το τρικ της first option με την οποία μπορεί να ματσάρει ενδεχόμενη προσφορά πάνω από 5 εκ. λίρες και το υψηλό ενοίκιο.

Αυτό είναι το σπουδαίο deal για Μιραλάς!

Η... κατάσταση ζεν στον Ολυμπιακό έχει ονοματεπώνυμο: Κέβιν Μιραλάς. Δικαιολογημένα αφού από κάθε άποψη αποτελεί τον ορισμό της “τέλειας μεταγραφής”, στο συγκεκριμένο timing. Όσον αφορά στις λεπτομέρειες του μεγάλου deal, φυσιολογικά την δεδομένη στιγμή μάλλον... λεπτομέρειες αποτελούν για τους τρελαμένους “ερυθρόλευκους” οπαδούς.

Η Έβερτον έχει ανακοινώσει τον δανεισμό του Μιραλάς, ο Ολυμπιακός την απόκτησή του, ο διεθνής Βέλγος πανηγυρίζει επειδή γύρισε στο σπίτι του (μάλιστα το επαναλαμβάνει με την κάθε ευκαιρία) και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας μεταφέρει τι κυκλοφορεί στην αγγλική πιάτσα agents περί της συμφωνίας

Η περίπτωση της οψιόν είναι (λίγο ή πολύ) πιο σύνθετη. Με την έννοια πως η Εβερτον δεν ήθελε να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του διεθνή Βέλγου επιθετικού λόγω της ενδεχόμενης συμμετοχής του στο Μουντιάλ της Ρωσίας (για ευνόητους λόγους βεβαίως βεβαίως).

Έτσι, λοιπόν, φέρεται να υπάρχει μια συμφωνία για ποσό 5 εκατ. λίρες, αν κι εφόσον δεν προκύψει το καλοκαίρι μεγαλύτερη προσφορά. Από εκεί και πέρα τα ζαχαρωτά έδωσαν στον Ολυμπιακός ΚΑΙ first option. Τι σημαίνει αυτό; Πως για ποσά πάνω από τα 5 μύρια οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν το δικαίωμα και την δυνατότητα να ματσάρουν την όποια προσφορά και να κάνουν δικό τους τον Μιραλάς!!

Τώρα όσον αφορά στο ενοίκιο που πληρώθηκε στην Εβερτον μέχρι το καλοκαίρι ξεπερνάει σύμφωνα με τις αγγλικές μανατζερικές πηγές τις 600.000 λίρες. Με τον Ολυμπιακό να αναλαμβάνει και όλο το υψηλό συμβόλαιο του Μιραλάς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK