Διάλεξε Καρντόσο αντί Μποκανί

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει την επιλογή του Μπέντο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου: γιατί πήγε στον Παραγουανό και όχι στον Κονκολέζο που περίμενε τον Ολυμπιακό για να καταλήξει μετά δανεικός στην Χαλ. Και τα πειστικά τηλεφωνήματα του Πορτογάλου στον Μάριν με την υπόσχεση πως τον ήθελε για "δεκάρι".

Διάλεξε Καρντόσο αντί Μποκανί

Η απόλυση του Πάουλο Μπέντο... αποκάλυψε ακόμη και μεταγραφικά μυστικά του περασμένου Αυγούστου, που μέχρι τώρα τα κρατούσαν καλά κρυμμένα στον Ολυμπιακό. Το EYAΓΓΕΛΙΟ έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει:

ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο, μια μεταγραφή στην οποία ενεπλάκη και την έφερε σε πέρας - ως διαμεσολαβητής - ο συμπατριώτης του μάνατζερ, Γκονσάλβες (βεβαίως και με τις ευλογίες του Ολυμπιακού, στον οποίο άλλωστε μέχρι πρότινος ο Πορτογάλος agent έκανε... πάρτι).

Η είδηση όμως, είναι πως ο Μπέντο επέλεξε μεταξύ Όσκαρ Καρντόσο και Ντιεμερσί Μποκανί! Ο Ολυμπιακός είχε έρθει σχεδόν σε συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου για τον δανεισμό του 31χρονου Κονγκολέζου φορ, όταν του Καρντόσο φαινόταν να κολλάει στις απαιτήσεις της Τραμπζονσπορ. Ο Μπέντο όμως, δεν τρελαινόταν με τον Μποκανί, επέμενε για τον Παραγουανό – με τον οποίο μάλιστα είχε μιλήσει ο ίδιος τηλεφωνικά – και στο τέλος του έγινε το χατήρι.

Το εντυπωσιακό είναι πως στις 31 Αυγούστου ο Μποκανί κατέληξε ως δανεικός - με λίγες ώρες διαφορά μετά την απόκτηση του Καρντόσο από τον Ολυμπιακό - στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Χαλ...Πάντως και ο Μποκανί στην Χαλ δεν σκίζει αφου σε συνολικά 12 μόλις συμμετοχές δεν έχει σκοράρει

ΜΑΡΙΝ

Ο Γερμανός σταρ, τον οποίο πολύ γρήγορα ο Παουλο Μπέντο σταμάτησε να...βλέπει στον Ολυμπιακό, όχι μόνο αποτέλεσε 110% επιλογή του Πορτογάλου κόουτς αλλά ο ίδιος ήταν που κατάφερε να τον πείσει για να έρθει και να αγωνιστεί στην Super League. Ξοδεύοντας αρκετές ώρες στο να μιλήσει μαζί του...

Μάλιστα ο Μπέντο ήταν εκείνος που τόσο στον Μάριν (με την μορφή υπόσχεσης;), όσο και στην διοίκηση του Ολυμπιακού, έλεγε πως τον θέλει όχι μόνο για τα άκρα αλλά κυρίως για “δεκάρι” (πίσω από τον φουνταριστό),μαζί με τον Φορτούνη (τον Τσόρι εξαρχής δεν τον υπολόγιζε).

Κι εδώ η είδηση είναι πως ο Μάριν και τον Αύγουστο τοιυ 2015 είχε προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά τότε τον έκοψε ο Μάρκο Σίλβα για να καταλήξει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK