Εκατό χιλιάρικα... χωρίζουν τον Κουλιμπαλί από ΑΠΟΕΛ!

Τo ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ δίνει το follow up της υπόθεσης: ο ρόλος του Δώνη, η αρχική προσφορά των Κύπριων, η πρώτη τιμή που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, στο πόσο θα κλείσει το deal μπροστά στον κίνδυνο της προσφυγής και η συμφωνία με τον παίκτη. Φεύγει και ο Γιόχανσον!!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τον Αύγουστο ο Γιώργος Δώνης ήθελε τους Γκαλίτσιο – Βούρο στον ΑΠΟΕΛ, για να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ αλλά τελικά... βολεύτηκε μόνο με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού μιας και η προφορική συμφωνία με τον Λαρισαίο δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ (και ο ίδιος έμεινε ... ξεκρέμαστος αφού για χάρη του προπονητή που τον ανέδειξε στην ΑΕΛ ρίσκαρε, περίμενε αν θα περνούσαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπέγραψε έτσι στην Αντβέρπ)...

Ενόψει Γενάρη όμως, ο πρωταθληματικός κόουτς ζητάει επιπλέον ενίσχυση με δεξί μπακ. Συγκεκριμένα με έναν πιο έμπειρο, πιο κλασικό και πιο επιθετικογενή παίκτη για την θέση. Τον έχει βρει πάλι από την Ελλάδα και ξανά από τους “αιώνιους μόνο που αυτή την φορά πρόκειται για παίκτη του Παναθηναϊκού και όχι του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Ουσμάν Κουλιμπάλι, που όντως ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, σε βαθμό μάλιστα που σύμφωνα με την πιάτσα agents βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με την δική μας ενημέρωση , λοιπόν, η διαφορά δεν είναι μεγάλη αφού ο Παναθηναϊκός ζητάει 300.000 ευρώ ενώ η αρχική προσφορά του κυπριακού συλλόγου ήταν ελάχιστα πάνω 200.000.

'Όλα δείχνουν πάντως πως στο τέλος θα υπάρξει... συμβιβασμός μεταξύ των δύο ομάδων γύρω στις 250.000 €. Κι αυτό αφού όπως παραδεχόταν το πρωί στο Κολωνάκι νυν διοικητικό στέλεχος της “πράσινης” ΠΑΕ δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αφού αν θέλει ο αμυντικός από το Μάλι μπορεί να τους... σκάσει καμία ξεγυριστή προσφυγή.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο που προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ στον Κουλιμπαλί, οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του θα κυμαίνονται κοντά στις 250.000 ευρώ.

ΥΓ. Το πιο πιθανό πάντως είναι το 2018 να... βρει τον Παναθηναϊκό χωρίς δεξί μπακ. Κι αυτό αφού εκτός του Κουλιμπαλί που θα πουληθεί, προς αποχώρηση είναι και ο Ματίας Γιόχανσον. Ο 26χρονος Σουηδός που αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020, εμφανίζεται φευγάτος και του ψάχνουν ομάδα αφού δεν μένει στο “τριφύλλι”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK